• -20,00 лв.
Шапка - BUFF - Pack Speed Cap - Htr...
Шапка - BUFF - Pack Speed Cap - Htr...
Шапка - BUFF - Pack Speed Cap - Htr...

Шапка - BUFF - Pack Speed Cap - Htr grey S/M

Buff
8428927391513
Налично
38,00 лв. 58,00 лв. -20,00 лв.
Няма данък

Pack Speed Cap S/M е свръхлека шапка с козирка, предназначена за дейности на открито като бягане, трейл, туризъм и преходи. Създадена е по PACK технология, което означава, че може да се сгъне и свие в малка топка, без да губи първоначалната си форма след освобождаване. Притежава свтлоотразителни елементи, за да можете да бъдете забелязани дори през нощта.

Размер

Цвят по каталог

Цвят

Тегло: 0.045кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да

PACK SPEED CAP

СПОРТНА ШАПКА С КОЗИРКА


● Свръхлека и компресируема шапка: става много малка и компактна когато се сгъне и свие без това да нарушаваформата й след това.

● Създадена с помощта на технически материали за по-добро представяне.

● Предназначен за бягане и спорт с висока интензивност.


Pack Speed Cap е продукт с нов подход към спортните шапки. Комбинира функционалност и стил, свръхлека е и е предназначена за дейности на открито като бягане, трейл, туризъм и преходи. Предлага изключителна защита от слънцето и ефективно отвежда потта и влагата. На всичкото отгоре може да се сгъва и свива в малка топка, без да губи първоначалната си форма, след като бъде освободена. Създадена за търсачи на аксесоари с висока качество и функционалност, PACK концепцията от BUFF® е в основата на най-техничните им шапки и козирки. Разработени в дизайнерските лаборатории и изцяло тествани от най-добрите посланици и атлети на BUFF®, продуктите с PACK дизайн могат да бъдат сгънати в ръка, усукани и прибрани в най-малкия джоб, без след това да губят формата си.

Размер S/M

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- Малък силиконов шнур за регулиране пристягането. Разположен в задната страна и позволява добро прилягане към различните размери на главата
- Създадена така, че да отвежда влагата и потта по ефективен и бърз начин. Идеална за дейности с висока интензивност.
- UPF50 + сертифицирана слънцезащита срещу ултравиолетово (UV) лъчение, произведено от слънцето. Проби от тъкани, тествани за UV защита в съответствие с международните стандарти.
- Създадена по усъвършенствана технология, така че да може да бъде сгъната и свита в шепата, без да губи формата си след като бъде освободена.

PACKABLE ТЕХНОЛОГИЯ

Проектирана за търсачи на аксесоари с висока производителност, PACK концепцията от BUFF® е в основата на техните най-технични шапки и козирки. Разработени в дизайнерски лаборатории и изцяло тествани от най-добрите посланици и атлети на BUFF®, продуктите с PACK дизайн могат да бъдат сгънати в ръка, усукани и прибрани в най-малкия джоб, без след това да губят формата си.

e23d7ba7dd5af4db152c85d063d45b19.jpg


ИЗБОРЪТ НА БЕГАЧИТЕ

Колекция създадена специално за обичащите бягането - планинско, трейл или в града - независимо дали са любители или аматьори. Продуктите от тази колекция гарантират висок комфорт, функционалност и издръжливост, за да се насладите максимално на бягането и да постигнете високи резултати.

7a0a7c6d0b9c70a4213e5c8b6274645b.jpg


Линк към производител
Цвят по каталог
122575
Размер
S/M
Цвят
Сив
Материал
Recycled Polyester, recycled Polyamide, Elastane, Polyurethane
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
Продуктов код
122575.937.10.00
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.