×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Комплект Препарати - Grangers - Tent and Gear Care Kit

Комплект Препарати - Grangers - Tent and Gear Care Kit

Grangers
7997560066940
Налично
57,00 лв.
Няма данък
Tent and Gear Care Kit е комплект от ефективен детергент и импрегнатор, които ще почистят вашата екипировка - палатки, тенти, раници и друг аутдор инвентар - и ще възстановят водоотблъскващия им слой. А с гъбата от комплекта нанасянето на препаратите е максимално улеснено.

Изберете количество

Тегло: 1.000кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
 
TENT AND GEAR CARE KIT
КОМПЛЕКТ ПРЕПАРАТИ ЗА ГРИЖА ЗА ЕКИПИРОВКАТА

Малко са нещата, които могат да нарушат удоволствието от къмпингуването, но едно от тях със сигурност е течаща палатка или тента. Повече от 80 години Grangers създават препарати за грижа и защита на тъканите на продуктите за дейности на открито, така че същите да запазят функционалността си такава каквато е при създаването им. 

Комплектът Tent and Gear Care Kit е създаден с цел, за да имате всичко необходимо, че да останете сухи, независимо от времето. Ефективен детергент и импрегнатор ще почистят вашата екипировка - палатки, тенти, раници и друг аутдор инвентар - и ще възстановят водоотблъскващия им слой. А с гъбата от комплекта нанасянето на препаратите е максимално улеснено.


TENT + GEAR CLEANER

Мощен почистващ препарат за всякаква аутдор екипировка.

- Почиства всички замърсявания и петна.

- Подходящ за всички аутдор материи.

- Идеален начин за подготовка на екипировката за последващо водоустойчиво третиране.

Tent + Gear Cleaner е почистващ препарат, предназначен за почистване на аутдор екипировката от замърсявания, прах, полен и всички други неблагоприятни въздействия.

С течение на времето и с продължителната употреба дори най-добрата екипировка започва да губи способността си да отблъсква водата. Това е така, защото наслояванията и замърсяванията върху екипировката ви абсорбират вода. И колкото по-мръсна става екипировката, толкова повече вода абсорбира, а вероятността да започне да пропуска става много по-голяма.

За щастие Grangers Tent + Gear Cleaner може да ви помогне. Като премахва повърхностната мръсотия от аутдор материите, всички водоотблъскващи покрития ще могат да работят по предназначение. Почистването ще се отрази добре и на всяка екипировка, която няма защитно водоотблъскващо покритие, а всяко бъдещо водоустойчиво третиране ще бъде много по-ефективно, ако се приложи върху чиста от наслоявания повърхност. Накратко, като поддържате екипировката си чиста, си гарантирате, че тя ще изглежда по-добре, ще издържи по-дълго и ще се представи по-добре - независимо от времето. 

Grangers Tent + Gear Cleaner е подходящ за използване при всяка аутдор екипировка и е идеалният начин да я подготвите за последващо водоустойчиво третиране. 

Grangers Tent + Gear Cleaner е универсален почистващ препарат, предназначен да премахва мръсотия и петна от всички аутдор материи.

Инструкции за употреба:

- Преди да започнете, отстранете всички големи замърсявания.

- Разредете препарата според указанията на бутилката (100 мл в 5 литра вода)

- Почистете материята с гъба и разредения разтвор.

- Изплакнете обилно с чиста вода, за да отстраните излишния продукт.

- Оставете да изсъхне естествено. Никога не прибирайте екипировката, докато е още мокра.

Обем на бутилката = 500 мл.TENT + GAER REPEL (Spray)

Водоустойчив импрегниращ спрей, предназначен за защита на аутдор екипировката.

- Възпроизвежда оригиналното водоотблъскващо покритие, нанесено върху продуктите за употреба на открито.

- Подходящо за употреба върху всички материи.

- Лесно нанасяне чрез напръскване.

Tent + Gear Repel е водоустойчив импрегниращ спрей, създаден да предпазва аутдор екипировката от дъжд и петна.

Да си мокър на открито сред природата определено не е забавно. С течение на времето и с употребата дори най-добрата екипировка ще започне да губи способността си да отблъсква водата. Това е така, защото мръсотията, прахът и другите нечистотии, както и износването като цяло, унищожават водоотблъскващите покрития, с които е била обработена екипировката ви. Почистването й може да помогне, но в крайна сметка ще се нуждае от ново третиране с водоотблъскващ продукт.

За щастие Grangers Tent + Gear Repel може да ви помогне. Чрез възстановяването на водоотблъскващото покритие на вашата аутдор екипировка, ще бъдете напълно защитени дори и в най-мокрите условия. Този продукт ще помогне и за предпазването от петна, като така удължава живота на аутдор екипировката.

Grangers Tent + Gear Repel е водоустойчив импрегниращ спрей, подходящ за всички видове аутдор екипировка.

Инструкции за употреба:

- Уверете се, че продуктите, които ще обработвате, са добре почистени.

- Tent + Gear Repel най-добре се нанася върху влажни или мокри материи. Измийте, напръскайте или по друг начин намокрете тъканта преди нанасяне.

- Напръскайте равномерно от 15 см.

- Изчакайте 2-3 минути, преди да отстраните излишното количество с влажна кърпа.

- Оставете продукта да изсъхне напълно преди употреба. Не го прибирайте, докато не изсъхне напълно.Размер
500 + 500 мл
Стената Младост
Да
Продуктов код
GRF97
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.