• -5,00 лв.
Препарат - Grangers - Active wash

Препарат - Grangers - Active wash

Grangers
7997560067001
Налично
20,00 лв. 25,00 лв. -5,00 лв.
Няма данък

Active Wash е високоефективен почистващ препарат за пране, предназначен за премахване на мръсотия, пот и миризми от спортните дрехи. Подобрява влагоотвеждащите свойства на облеклата.

Изберете количество

Тегло: 0.000кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
ACTIVE WASH
ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ ЗА СПОРТНИ ДРЕХИ

Високоефективен почистващ препарат за пране, предназначен за премахване на мръсотия, пот и миризми от спортните дрехи. Премахва мръсотията и миризмите.
- Намалява времето за изсъхване.
- Увеличава попиващите качества.
- Ефективен при ниски температури на пране.


Active Wash е високоефективен почистващ препарат, предназначен за премахване на мръсотия, пот и миризми от спортните дрехи.
Вие не сте единственият, който трябва да се възстанови след тренировка. Дрехите ви за спорт са също толкова пострадали, и имат нужда от възстановяване, ако искате да продължат да се представят добре. Обикновените перилни препарати могат да премахнат видимата мръсотия от дрехите, но те не могат да се погрижат за техническите нишки, които изграждат екипировката ви. Вместо да премахват замърсяванията, които увреждат качеството - като мръсотия, пот и естествени масла, обикновените перилни препарати просто ги замаскирват с парфюми и избелители, което усилва проблема. Резултатът е спортно облекло, което не е наистина чисто и което не е в състояние да ви даде предимството, което заслужавате.

Active Wash е различен. Той е формулиран за цялостно почистване и възстановяване на всички спортни дрехи. Вместо да маскира мръсотията и миризмата, Active Wash ги премахва. И за разлика от обикновените препарати за пране, Active Wash усилва характеристиките на дрехите, включително способността им да попиват влагата. Той работи при ниски температури на пране и подобрява времето за изсъхване - което означава по-малко време, прекарано в пране, и повече време навън.
Active Wash е почистващ перилен препарат, предназначен да премахва потта, мръсотията и миризмите от всички спортни дрехи. Подходящ е за всички облекла от мерино, ликра, полиестер и памук.

Инструкции за употреба:
- Разклатете бутилката преди употреба.
- Изсипете 30 мл (една пълна капачка) в отделението за перилен препарат на пералната машина.
- Препоръчваме да перете спортните си дрехи отделно от обикновеното пране.
- Изперете на 30° C при пълен цикъл на пране.
- Изсушете екипировката според указанията на етикета.
Размер
750 ml
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
2021-07-21
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.