Препарат - Grangers - Activewear Care...

Препарат - Grangers - Activewear Care Kit

Grangers
7997560067172
Налично
42,00 лв.
Няма данък

Activewear Care Kit е създаден, за да реши проблема с премахването на упоритите миризми от спортните дрехи. Ефективен при ниски температури на пране. Намалява времето за сушене и подобрява попиващите качества на техничните спортни облекла. Подходящ за различни видове тъкани.

Изберете количество

Тегло: 0.850кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
склад ЖИТНИЦА: Да
ACTIVEWEAR CARE KIT
КОМПЛЕКТ ПРЕПАРАТИ ЗА СПОРТНО ОБЛЕКЛО

Създаден, за да реши проблема с премахването на упоритите миризми от спортните дрехи. Ефективен при ниски температури на пране. Намалява времето за сушене и подобрява попиващите качества на техничните спортни облекла. Подходящ за различни видове тъкани.


Комплектът съдържа Odour Eliminator, Active Wash и мрежеста торба за съхранение на вашите дрехи и за предпазване на деликатно облекло при пране.


Odour Eliminator

Неутрализатор на миризми, предназначен за употреба при всички обувки, облекла и аксесоари. Неутрализира миризмите при източника им с едно единствено приложение.

-  Работи перфектно върху всички видове тъкани и обувки.

-  Прост апликатор тип спрей за лесна употреба.

-  Продукт, одобрен от стандарта bluesign.

Grangers Odor Eliminator е продукт тип спрей, предназначен за премахване на неприятните миризми от всички видове аутдор облекла.

Създаден да работи при всякакъв вид облекло, тъкан или аксесоар, този елиминиращ миризмите продукт може да се използва за бързо освежаване на аутдор екипировката ви между две пранета, или като част от по-задълбочена процедура за поддръжка. Формулиран така, че да се справя с миризмите при техния източник, а не да ги маскира с допълнителни парфюми, Grangers Odor Eliminator е нежен към дишащите мембрани и водоотблъскващите покрития - което означава, че е безопасно да се използва за всички Gore-Tex, eVent и други технически облекла.

Grangers Odor Eliminator е подходящ за употреба върху всички аутдор облекла, обувки и аксесоари, включително тези с мембрани Gore-Tex и eVent и всичко, което има водоотблъскващо покритие.

Grangers Odor Eliminator е спрей неутрализатор на миризми, предназначен за всички технически връхни дрехи, обувки, материи и аксесоари.

Инструкции за употреба:

-  Ако използвате този продукт за обувки, свалете стелките преди напръскане.

-  Напръскайте продукта върху материята, която искате да освежите.

-  Оставете тъканта / дрехата да изсъхне преди употреба.

Този продукт е подходящ за използване върху всички тъкани, обувки и аксесоари. Обем на бутилката = 100мл.


Active Wash

Високоефективен почистващ препарат за пране, предназначен за премахване на мръсотия, пот и миризми от спортните дрехи. Премахва мръсотията и миризмите.

-  Намалява времето за изсъхване.

-  Увеличава попиващите качества.

-  Ефективен при ниски температури на пране.

Active Wash е високоефективен почистващ препарат, предназначен за премахване на мръсотия, пот и миризми от спортните дрехи.

Вие не сте единственият, който трябва да се възстанови след тренировка. Дрехите ви за спорт са също толкова пострадали, и имат нужда от възстановяване, ако искате да продължат да се представят добре. Обикновените перилни препарати могат да премахнат видимата мръсотия от дрехите, но те не могат да се погрижат за техническите нишки, които изграждат екипировката ви. Вместо да премахват замърсяванията, които увреждат качеството - като мръсотия, пот и естествени масла, обикновените перилни препарати просто ги замаскирват с парфюми и избелители, което усилва проблема. Резултатът е спортно облекло, което не е наистина чисто и което не е в състояние да ви даде предимството, което заслужавате.

Active Wash е различен. Той е формулиран за цялостно почистване и възстановяване на всички спортни дрехи. Вместо да маскира мръсотията и миризмата, Active Wash ги премахва. И за разлика от обикновените препарати за пране, Active Wash усилва характеристиките на дрехите, включително способността им да попиват влагата. Той работи при ниски температури на пране и подобрява времето за изсъхване - което означава по-малко време, прекарано в пране, и повече време навън.

Active Wash е почистващ перилен препарат, предназначен да премахва потта, мръсотията и миризмите от всички спортни дрехи. Подходящ е за всички облекла от мерино, ликра, полиестер и памук.

Инструкции за употреба:

-  Разклатете бутилката преди употреба.

-  Изсипете 30 мл (една пълна капачка) в отделението за перилен препарат на пералната машина.

-  Препоръчваме да перете спортните си дрехи отделно от обикновеното пране.

-  Изперете на 30° C при пълен цикъл на пране.

-  Изсушете екипировката според указанията на етикета.Линк към производител
Размер
750 + 100 ml
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
склад ЖИТНИЦА
Да
Продуктов код
GRF138
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.