Комплект Препарати - Grangers - Down...

Комплект Препарати - Grangers - Down Wash + Performance Repel

Grangers
7997560065572
Налично
48,00 лв.
Няма данък

Down Wash + Performance Repel е комплект перилен препарат за деликатно измиване на екипировка и облекла с пух и спрей за реимпрегниране и възстановяване качествата на материите без да е необходима топлинна активация .

Изберете количество

Тегло: 0.575кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
DOWN WASH + PERFORMANCE REPEL
КОМПЛЕКТ ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ ЗА ПУХЕНИ ИЗДЕЛИЯ И РЕИМПРЕГНИРАЩ СПРЕЙ

DOWN WASH
Високоефективен перилен препарат, създаден, за да се грижи за екипировката с пух. Специално формулиран за почистване на всички пухени изделия, включително спални чували и якета.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
- Премахва мръсотията и неутрализира миризмата, без да намалява обема на пълнежа или да влияе върху представянето.
- Може да се използва като подготовка на дрехата за последстващо водоустойчиво импрегниране.
- Най-добре се използва в съчетание с сушилня - когато е възможно, пухените изделия трябва винаги да се сушат в сушилня.
- Продукт, одобрен от стандарта bluesign.

Grangers Down Wash е перилен продукт, предназначен за нежно почистване на всички изделия с пълнеж от естествен или синтетичен пух, който не поврежда или намалява изолационните или хидрофобните им свойства.
Избирането на правилния препарат за пране на пухените изделия е изключително важно. Обикновените перилни препарати могат да оставят след изпирането различни химически остатъци, които намаляват способността на дрехите да изолират или да отблъскват водата. Grangers Down Wash, от друга страна, е формулиран така, че да почиства пухените изделия напълно, без да повреди деликатния материал вътре.
Точно толкова важно, колкото правилното изпиране, е да се подсигури правилното изсушаване. Сушенето на пухените изделия в сушилня е винаги най-добрият начин да се запази пухкавостта и да се предотврати сплъстяването - по този начин се удължава живота на изделието и се подобрява представянето му. Препоръчително е сушене за два до три часа при ниска температура - както и редовното разпухване, за да се предотврати сплъстяването на пухения пълнеж по време на сушенето.

Grangers Down Wash е подходящ за употреба при всички пухени дрехи и екипировка, включително спални чували, якета и елеци.
Grangers Down Wash е нежен перилен препарат, без парфюми, оптични избелители и тежки почистващи агенти, които се съдържат обикновените перилни препарати.
Съдържа <5% нейонни повърхностноактивни вещества, консервант (1,2-бензизотиазол-3 (2Н) -он, 2-метил-2Н-изотиазол-3-он).
Този продукт е актуализирана версия на Grangers Down Cleaner.

НАЧИН НА УПОТРЕБА
- Използвайте една капачка от 50 мл за всяко изпиране в пералня машина, или половин капачка, ако перете на ръка. За спални чували използвайте две капачки.
- Ако е възможно, избягвайте пране в перални машини с горно зареждане, тъй като това може да повреди пълнежа.
- Перете на пълен цикъл (пране, изплакване и центрофугиране) при 30° C или 86° F.
- Изсушете дрехите според указанията на етикета, винаги, когато е възможно, сушете в сушилня. Препоръчваме сушене при ниска температура в продължение на два до три часа или докато дрехата е напълно суха.

Този продукт е подходящ за употреба при всички дрехи и екипировка, които съдържат естествен или синтетичен пух. 
Обем на бутилката = 300мл.

PERFORMANCE REPEL

Спрей за водоустойчиво импрегниране без нужда от топлинна активация. Специално разработен за възстановяване на водоотблъскващото покритие на аутдор дрехите.


ХАРАКТЕРИСТИКИ

- Екологично отговорен продукт без флуоркарбон.

- Най-добре се представя, когато се използва върху чиста, влажна дреха - препоръчваме да използвате Grangers Performance Wash.

- Подходящ за употреба върху всички дрехи с Gore-Tex и eVent.

- Ефективен без необходимост от топлинна активация.

- Продукт, одобрен от стандарта bluesign.

Grangers Performance Repel е продукт тип спрей, предназначен за възстановяване на водоустойчивото покритие на аутдор и технически облекла.

Всички водоустойчиви дрехи и екипировка се нуждаят от редовна поддръжка, за да продължат да работят максимално добре. За съжаление, времето, мръсотията и дори  износването могат да намалят способността на дрехите да отблъскват водата, и да ви лишат от сухотата, топлината и комфортът, които търсите. Редовното пране на дрехите със специализиран почистващ препарат - като Grangers Performance Wash - може да помогне, но дори най-чистата материя в крайна сметка ще се нуждае от прясно водоотблъскващо третиране.

На базата на екологично отговорна технология без употребата на флуоркарбон, Grangers Performance Repel възстановява водоотблъскващото покритие на вашите дрехи, оставяйки ви напълно защитени. Продуктът се нанася лесно чрез спрей - в идеалния случай върху влажни дрехи, и осигурява максимална защита, без да се изисква топлинна активация.

Grangers Performance Repel е подходящ за употреба върху всички аутдор и технически материи и е идеален за възстановяване на водоотблъскващите покрития на дрехи с  Gore-Tex и eVent.

Grangers Performance Repel е продукт тип спрей за водоустойчиво импрегниране, който осигурява високо дишащо покритие, като същевременно поддържа отлично водоотблъскване и издръжливост.

Този продукт е актуализирана версия на Grangers Performance Proofer Spray. 


НАЧИН НА УПОТРЕБА

- Напръскайте директно върху почистена, влажна дреха от около 15 см.

- Отстранете излишните капки с чиста кърпа.

- Оставете да изсъхне естествено или следвайте инструкциите за сушене върху етикета на дрехата.

Този продукт е подходящ за употреба върху всички водоустойчиви якета и дрехи. 

Обем на бутилката = 275 мл


Размер
300 ml + 275 ml
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
Продуктов код
GRF154
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.