• -8,00 лв.
Комплект Препарати - Grangers -...

Комплект Препарати - Grangers - Performance Wash + Performance Repel

Grangers
7997560068235
Налично
32,00 лв. 40,00 лв. -8,00 лв.
Няма данък

Комплект за цялостно третиране на функционални облекла - перилен препарат за деликатно измиване и спрей за реимпрегниране и възстановяване на качествата на материите без да е необходима топлинна активация.

Изберете количество

Тегло: 0.000кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да

PERFORMANCE REPEL PLUS + PERFORMANCE WASH

КОМПЛЕКТ СПРЕЙ ЗА РЕИМПРЕГНИРАНЕ И ПРЕПАРАТ ЗА ПРАНЕ НА ТЕХНИЧНИ И АУТДОР ОБЛЕКЛА


Performance Repel Plus е специален реимпрегниращ спрей за трайно възстановяване на функционалните качества на аутдор облеклата. Третирането не изисква активиране чрез топлина.


ХАРАКТЕРИСТИКА

 • Превъзходно водоотблъскване
 • Способства за максимална дишаемост
 • Възстановява качествата и функционалността на дрехата до първоначална степен
 • Опаковка от 100% рециклирана пластмаса и пластмаса добита от океански отпадъци (OWP) 
 • Одобрен от Bluesign® 
 • Без PFC (пер- и полифлуорирани съединения)
 • Ефективен без да е нужно активиране чрез топлина
 • Неутрална миризма


ОПИСАНИЕ 

Никой не обича да бъде „настигнат“ от дъжда и нека си признаем, намокрянето, когато сте на открито, може да ви направи доста нещастни или поне да развали удоволствието. За да сте сигурни, че ще останете сухи и ще се насладите на дейностите и преживяванията си на открито, е необходимо, разбира се, да притежавате необходимата и адекватна екипировка и облекло и, което е също толкова важно, да поддържате и да се грижите за същите. 

Performance Repel Plus е създаден именно с такава цел да ви защити от елементите на времето като се грижи за аутдор материите и тъкани като възстановява водоотблъскващото им покритие и тяхната функционалност като цяло.

В резултат на употреба, и особено ако е интензивна, всяко облекло, екипировка и оборудване започват да губят първоначалните си качества и свойства, заради неблагоприятни въздействия като замърсявания, дъжд, влага, слънце, температурни амплитуди. И този процес е по-бърз и необратим когато се пести от грижа и поддръжка. Затова е много важно редовното почистване, измиване и третиране на функционалните материи, за да продължат да ви служат дълго време със запазени качества.

Performance Repel Plus е лесен за използване спрей, безвреден за околната среда и за белите ви дробове; всичко, което трябва да направите, е да напръскате повърхността, да забършите излишъка от препарата, да оставите да изсъхне и отново ще бъдете напълно защитени на открито, а дрехите ще са ви благодарни.

Още по-хубавото е, че спреят е в опаковка от 100% рециклирана след потребителя пластмаса (PCR), която съдържа и пластмаса от океански отпадъци (OWP), така че сте сигурни, че помагате да защитите света, който всички ние обичаме да изследваме.

Полезен съвет: Във всички случаи Granger’s препоръчват ПРЕДИ да третирате с импрегниращи препарати, да почистите и измиете тъканите с Performance Wash


ПОДХОДЯЩ ЗА МЕМБРАНИ И МАТЕРИИ

Gore-Tex

Event

FutureLight

Waterproof

Windproof

Soft Shell

Fleece


НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ

• Пръскайте директно върху прясно почистена, влажна повърхност, като се фокусирате повече върху зони, склонни към протриване.

• Отстранете излишния продукт с чиста кърпа.

• Оставете да изсъхне естествено или следвайте инструкциите за сушене на етикета за грижи.


PERFORMANCE WASH

Performance Wash е нежен почистващ препарат, предназначен да се грижи за всички аутдор и технически дрехи.

ХАРАКТЕРИСТИКА

 • Специална формула за почистване на всички технически материи и дрехи.
 • Премахва мръсотията и неутрализира миризмите, без да намалява представянето.
 • Защитава водоотблъскващото покритие на водоустойчивите облекла.
 • Може да се използва като подготовка на дрехите за последващо водоотблъскващо третиране.
 • Подходящ за употреба върху всички дрехи с Gore-Tex и eVent.
 • Продукт, одобрен от стандарта bluesign.

ОПИСАНИЕ

Grangers Performance Wash е перилен препарат, предназначен за нежно почистване на всички аутдор и технически материи и облекла.

Прането на специализирана аутдор екипировка с обикновени перилни препарати може да ги остави да изглеждат чисти, но то може да е катастрофално за начина, по който се представят. Тези перилни препарати имат склонност да оставят различни химически остатъци върху дрехите, които могат да възпрепятстват техническите им характеристики - като например засилената дишаемост или водоотблъскването.

За щастие, Grangers Performance Wash е проектиран да работи със специализираните материи, от които са създадени вашите технически облекла. Той внимателно премахва мръсотията и елиминира миризмите, като същевременно премахва вредното натрупване на остатъци - и запазва всички водоотблъскващи покрития.

Grangers Performance Wash е подходящ за използване при всички видове технически облекла и екипировка, включително тези с мембрани Gore-Tex и eVent. Подходящ е и за използване преди последващо водоотблъскващо третиране.

Grangers Performance Wash е нежен почистващ препарат, без парфюми, оптични избелители и тежки почистващи агенти, които се съдържат в обикновените перилни препарати.

Съдържа <5% нейонни повърхностноактивни вещества, консервант (1,2-бензизотиазол-3 (2Н) -он, 2-метил-2Н-изотиазол-3-он).

Този продукт е подходящ за употреба върху всички дрехи и екипировка и е особено подходящ за почистване на технически и аутдор материи.


НАЧИН НА УПОТРЕБА

- Използвайте една капачка от 50 мл, ако ще перете един голям продукт или два по-малки. Използвайте половин капачка, ако перете на ръка.

- Нанесете продукта директно върху дрехата, за да се справите с упорити петна.

- Изперете на пълен цикъл (пране, изплакване, центрофугиране) при 30° C или 86° F.

- Изсушете дрехите според инструкциите на етикета им.Линк към производител
Размер
275 ml + 300 ml
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
2021-08-11
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.