×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Комплект препарати за облекло - Grangers - OWP Clothing Care Kit
Комплект препарати за облекло - Grangers - OWP Clothing Care Kit
Комплект препарати за облекло - Grangers - OWP Clothing Care Kit
Комплект препарати за облекло - Grangers - OWP Clothing Care Kit
Комплект препарати за облекло - Grangers - OWP Clothing Care Kit
Комплект препарати за облекло - Grangers - OWP Clothing Care Kit

Комплект препарати за облекло - Grangers - OWP Clothing Care Kit

Grangers
799756006380
Налично
57,00 лв.
Няма данък

Clothing Care Kit е комплект включващ течен перилен препарат за технично облекло, реимпрегниращ спрей възстановяващ водоотблъскващия слой и водоустойчивостта и мостра с перилен препарат за ефективно почистване на дрехи за спорт и тренировка.

Изберете количество

Тегло: 0.625кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
склад ЖИТНИЦА: Да
Кредитен модул ПБ лични финанси

9 x 7.02 лв.

Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от ПБ Лични Финанси.

9 x 6.90 лв.

 
CLOTHING CARE KIT
КОМПЛЕКТ ПРЕПАРАТИ ЗА ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА АУТДОР И СПОРТНО ОБЛЕКЛО И ТЕХНИЧНИ МАТЕРИИ

Clothing Care Kit е комплект включващ течен перилен препарат за технично облекло, реимпрегниращ спрей възстановяващ водоотблъскващия слой и водоустойчивостта и мостра с перилен препарат за ефективно почистване на дрехи за спорт и тренировка.
АКЦЕНТИ
- Performance Wash е течен перилен препарат, с нежна, но ефективно почистваща формула за всички видове технични материи и аутдор облекло, подобряваща действието на съществуващия водоотблъскващ завършек
- Perllformance Repel Plus е реимпрегниращ спрей, който възвръща водонепромокаемостта и възстановява трайно водоотблъскващия финиш на екипировката и облеклото
- Безплатна мостра от суперефективния и мощен перилен препарат, който почиства и освежава дрехите за спорт и екипировка, премахвайки упорити петна, мръсотия и неприятни миризми
- Всички препарати са произведени съобразно стриктния стандарт bluesign®
- Без съдържание на PFC

PERFORMANCE WASH

КОНЦЕНТРИРАН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ ЗА АУТДОР ОБЛЕКЛА И ТЕХНИЧНИ МАТЕРИИ


Performance Wash е концентриран перилен препарат, преназначен да се грижи за чистотата и свежестта на техничното облекло и да го подготви за евентуално реимпрегниране, така че за максимално продължително време да се запазят качествата и функционалността му. Новата опаковка е произведена изцяло от океанска отпадъчна пластмаса (OWP), което означава и по-чиста природа.


АКЦЕНТИ

-  Специална концентрирана формула за дълбоко и ефективно почистване на всички технически материи и дрехи

-  Премахва мръсотията и неутрализира миризмите

-  Възвръща/подобрява действието на съществуващото водоотблъскващо покритие

-  Може да се използва като подготовка на дрехите за последващо реимпрегниране

- Без следи и остатъци след изпиране

-  Не съдържа PFC

- Опаковка от отпадъчна пластмаса (100% PCR) събрана от океаните (OWP)

-  Продукт, одобрен от стандарта bluesign®


ОПИСАНИЕ

Grangers Performance Wash е специален, концентриран дълбокопочистващ перилен препарат, предназначен за нежно почистване и измиване на всички аутдор и технични материи и облекла. Високоекологичен продукт, произведен по технология без PFC, сертифициран по bluesign® стандарта и в опаковка произведена от отпадъчна пластмаса събрана от окена (OWP).

Прането на специализирана аутдор екипировка с обикновени перилни препарати може да ги остави да изглеждат чисти, но то може да е катастрофално за начина, по който се представят. Тези перилни препарати имат склонност да оставят различни химически остатъци върху дрехите, които могат да възпрепятстват функционалността и техническите им характеристики - като например високата дишаемост или водоотблъскването.

За щастие, Grangers Performance Wash е проектиран да работи със специализираните материи, от които са създадени всички технични и аутдор облекла. Този перилен препарат внимателно премахва мръсотията и елиминира миризмите, като същевременно не оставя следи и остатъци и запазва всички водоотблъскващи покрития.

Grangers Performance Wash е без парфюми, оптични избелители и тежки почистващи агенти, които се съдържат в обикновените перилни препарати. 


Важен съвет: Performance Wash е идеален продукт, с който да подготвите облеклото и екипировката за последващо реимпрегниране с препарати като Performance Repel Plus или Clothing Repel


Инструкции за употреба:

-  Използвайте една капачка от 25 мл за едно зареждане на пералната машина

-  Изсипете отмереното количество директно в отделението за перилен препарат

-  Изперете на пълен цикъл (пране, изплакване, центрофугиране) при 30°C (86° F) и съобразно инструкциите на етикета за грижа на облеклото

Обем на бутилката = 300 мл


ПОДХОДЯЩ ЗА

Gore-Tex®

Event®

FutureLight

Водонепропускливи

Ветроустойчиви

Софтшели

Флийс


PERFORMANCE REPEL PLUS

СПРЕЙ ЗА РЕИМПРЕГНИРАНЕ НА ТЕХНИЧНИ И АУТДОР ОБЛЕКЛА


Performance Repel Plus е специален реимпрегниращ спрей за трайно възстановяване на функционалните качества на аутдор облеклата. Третирането не изисква активиране чрез топлина.


АКЦЕНТИ

● Превъзходно водоотблъскване

● Способства за максимална дишаемост

● Възстановява качествата и функционалността на дрехата до първоначална степен

● Опаковка от 100% рециклирана пластмаса добита от океански отпадъци (OWP) 

● Одобрен от bluesign® 

● Без PFC (пер- и полифлуорирани съединения)

● Ефективен без да е нужно активиране чрез топлина

● Неутрална миризма


ОПИСАНИЕ 

Никой не обича да бъде „настигнат“ от дъжда и нека си признаем, намокрянето, когато сте на открито, може да ви направи доста нещастни или поне да развали удоволствието. За да сте сигурни, че ще останете сухи и ще се насладите на дейностите и преживяванията си на открито, е необходимо, разбира се, да притежавате необходимата и адекватна екипировка и облекло и, което е също толкова важно, да поддържате и да се грижите за същите. 

Performance Repel Plus е създаден именно с такава цел да ви защити от елементите на времето като се грижи за аутдор материите и тъкани като възстановява водоотблъскващото им покритие и тяхната функционалност като цяло.

В резултат на употреба, и особено ако е интензивна, всяко облекло, екипировка и оборудване започват да губят първоначалните си качества и свойства, заради неблагоприятни въздействия като замърсявания, дъжд, влага, слънце, температурни амплитуди. И този процес е по-бърз и необратим когато се пести от грижа и поддръжка. Затова е много важно редовното почистване, измиване и третиране на функционалните материи, за да продължат да ви служат дълго време със запазени качества.

Performance Repel Plus е лесен за използване спрей, безвреден за околната среда и за белите ви дробове; всичко, което трябва да направите, е да напръскате повърхността, да забършите излишъка от препарата, да оставите да изсъхне и отново ще бъдете напълно защитени на открито, а дрехите ще са ви благодарни.

Още по-хубавото е, че спреят е в опаковка от 100% рециклирана след потребителя пластмаса (PCR), която идва от океански отпадъци (OWP), така че сте сигурни, че помагате да защитите света, който всички ние обичаме да изследваме.


Важен съвет: Във всички случаи Granger’s препоръчват ПРЕДИ да третирате с импрегниращи препарати, да почистите и измиете тъканите с Performance Wash


ПОДХОДЯЩ ЗА МЕМБРАНИ И МАТЕРИИ

Gore-Tex®

Event®

FutureLight

Водонепропускливи

Ветроустойчиви

Софтшели

Флийс


НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ

• Пръскайте директно върху прясно почистена, влажна повърхност, като се фокусирате повече върху зони, склонни към протриване

• Отстранете излишния препарат с чиста кърпа

• Оставете да изсъхне естествено или следвайте инструкциите за сушене на етикета за грижи


ACTIVE WASH

ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ ЗА ОБЛЕКЛО ЗА СПОРТ И ВИСОКА АКТИВНОСТ


Високоефективен перилен препарат, предназначен за дълбоко и ефективно премахване на мръсотия, пот и миризми от облеклото за спорт, тренировки и висока активност.


АКЦЕНТИ

-  Премахва упорити петна и миризми

-  Подобрява влагоотвеждащите качества

- Намалява времето за съхнене

-  Ефективен при ниски температури на пране


Вие не сте единственият, който трябва да се възстанови след тренировка. Дрехите ви за спорт и тренировка са също толкова пострадали, и имат нужда от възстановяване, ако искате да продължат да се представят добре. Обикновените перилни препарати могат да премахнат видимата мръсотия от дрехите, но те не могат да се погрижат за техническите нишки и естествени влакна, които изграждат екипировката ви. Вместо да премахват замърсяванията - като мръсотия, пот и естествени масла, които понижават качеството, обикновените перилни препарати просто ги замаскирват с парфюми и избелители, което всъщност задълбочава проблема. Резултатът е спортно облекло, което не е наистина чисто и което не е в състояние да ви даде предимството, което заслужавате.

Active Wash е различен. Той е формулиран за цялостно почистване и възстановяване на всички спортни дрехи. Вместо да маскира мръсотията и миризмата, Active Wash ги премахва. И за разлика от обикновените препарати за пране, Active Wash повишава функционалните характеристики на облеклото, включително способността му да попива влагата. Този перилен препарат е ефективен и при ниски температури на пране и освен това подобрява времето за изсъхване - което означава по-малко време, прекарано в пране, и повече време навън.


Инструкции за употреба:

-  Разклатете бутилката преди употреба

-  Изсипете 30 мл (една пълна капачка) в отделението за перилен препарат на пералната машина

-  Препоръчваме да перете спортните си дрехи отделно от обикновеното пране

-  Изперете на 30°C при пълен цикъл на пране или според указанията на етикета за грижа на екипировката

-  Оставете да изсъхне естествено или сушете според указанията на етикета за грижа


ПОДХОДЯЩ ЗА

Памук

Ликра

Мерино

Полиестер

Всички тренировъчни дрехи


Линк към производител
Размер
300 + 275 + 50 мл
Произход
Англия
Гаранция
2 години
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
склад ЖИТНИЦА
Да
Състав
Синтетични материали
Продуктов код
GRF205
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки