×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Комплект за пух - Grangers - OWP Down Wash Kit
Комплект за пух - Grangers - OWP Down Wash Kit
Комплект за пух - Grangers - OWP Down Wash Kit
Комплект за пух - Grangers - OWP Down Wash Kit

Комплект за пух - Grangers - OWP Down Wash Kit

Grangers
799756006403
Налично
42,00 лв.
Няма данък

Down Wash Kit е комплект за лесна и ефектнивна грижа по почистване на екипировката с пух, включващ концентриран перилен препарат Down Wash и три сушилни топки.

Изберете количество

Тегло: 0.350кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
склад ЖИТНИЦА: Да
 
DOWN WASH KIT
КОМПЛЕКТ ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЕКИПИРОВКА С ЕСТЕСТВЕН ИЛИ СИНТЕТИЧЕН ПУХЕН ПЪЛНЕЖ С ТРИ СУШИЛНИ ТОПКИ ЗА РАЗПУХВАНЕ
Комплект за лесна грижа по почистване на екипировката с пух, включващ концентриран перилен препарат Down Wash и три сушилни топки.

Down Wash е високоефективен концентриран перилен препарат, гарантиращ, че екипировката с пух - синтетичен или естествен - ще е чиста и свежа, за да ви топли и служи още дълго време. Специално формулиран за третиране на всички пухени изделия, включително спални чували и якета, осигуряващ 12 изпирания от една опаковка. А самата опаковка е произведена от океанска отпадъчна пластмаса (OWP), за една по-чиста природа.

Трите сушилни топки се грижат за лесното и безпроблемно възстановяване на пухкавостта.
АКЦЕНТИ
- Ефективно премахва мръсотията и неутрализира миризмата, без да намалява обема на пълнежа или да влияе върху представянето
- Без остатъци от препарата след изпиране
- Представя се еднакво добре в меки и твърди води
- Повишава дишаемостта
- "Съживява" съществуващата водоотблъскваща способност
- Възстановява пухкавостта
- Продукт, одобрен от стандарта bluesign
- Не съдържа PFC
100% бутилка създадена от отпадни продукти (PCR - Post-consumer Resin) от пластмаса замърсяваща океаните (OWP - Ocean Waste Plastic)
- Идеално почистващо средство за подготовка на екипировката за последващо реимпрегниране
- Комплект с три топки за разпухване, гарантиращи нежно и безпроблемно възстановяване на пухкавостта


Grangers Down Wash Kit е комплект от високоефективния перилен препарат Down Wash и три топки за разпухване, създаден за лесно и безпроблемно почистване на екипировката с пухен пълнеж. Всички знаем колко деликатно и дори рисковано, по отношение качествата и функционалността на екипировката, може да е изпирането на пухеното яке или спалния чувал - до степен, че се страхуваме да предприемем адекватни грижи, а грижата означава дълъг живот и максимум функционалност. Именно, за да улесни почистването на този тип екипировка Grangers създаде Dawn Wash Kit, така че да нямате притеснения да прилагате необходимата регулярна грижа.
Комплектът включва: Down Wash и три сушилни топки.
Down Wash е мощен перилен продукт, предназначен за нежно почистване на всички изделия с пълнеж от естествен или синтетичен пух, който не поврежда, нито намалява изолационните или хидрофобните им свойства.
Избирането на правилния препарат за пране на пухените изделия е изключително важно. Обикновените перилни препарати могат да оставят след изпирането различни химически остатъци, които намаляват способността на дрехите да изолират или да отблъскват водата. Grangers Down Wash, от друга страна, е формулиран така, че да почиства пухените изделия напълно, без да повреди деликатния материал вътре. Освен това препаратът се представя еднакво добре както в мека, така и в твърда вода. 
Grangers Down Wash е в бутилка от 300 мл и е достатъчен за 12 изпирания, като самата бутилка е произведена изцяло от отпадъчна пластмаса събрана от океана, с което, заедно с Grangers, помагате природата да стане по-чиста.
Трите сушилни топки позволяват употреба до 1000 цикъла и са идеалното средство срещу сплъстяване и сбиване на пухения пълнеж. Използването им гарантира нежно и безпроблемно възстановяване на пухкавостта, за да се възвърнат първоначалните изолационни качества и функционалност на екипировката. В миналото са ползвани тенис топки за разпухване, но истината е, че същите могат да наранят пухените влакна и да оцветят някои тъкани.
ПОДХОДЯЩ ЗА
Екипировка с мембрани Gore-tex® и eVent®
Екипировка с пълнеж от естествен (птичи) пух
Екипировка с пълнеж от синтетични изолационни фибри - изкуствен пух


Инструкции за употреба:
- Използвайте една капачка от 25 мл за всяко изпиране в перална машина
- Изсипете в отделението за перилен препарат, там където се поставя и обикновен перилен препарат
- Перете на пълен цикъл (пране, изплакване и центрофугиране) при 30°C (86°F) или според инструкциите за пране
- След изпиране се уверете, че пухеният пълнеж е равномерно разпределен, добавете сушилните топки и стартирайте сушенето, като периодично проверявате
- След напълно изсъхване, екипировката е готова за ползване
 
Размер
300 мл
Произход
Великобритания
Гаранция
2 години
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
склад ЖИТНИЦА
Да
Състав
Синтетични материали
Продуктов код
GRF207
GRF207EX/100
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.