×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Комплект препарати - Grangers - Performance Wash + Performance Repel Plus

Комплект препарати - Grangers - Performance Wash + Performance Repel Plus

Grangers
799756006441
Налично
57,00 лв.
Няма данък

Комплект препарати (перилен и спрей) за цялостна грижа – почистване и реимпрегниране – на аутдор облеклото и техничните материи.

Изберете количество

Тегло: 0.575кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
склад ЖИТНИЦА: Да
 

PERFORMANCE WASH + PERFORMANCE REPEL PLUS

КОМПЛЕКТ ДВА ПРЕПАРАТА ЗА ГРИЖА ЗА ОБЛЕКЛОТО - ПЕРИЛЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ И СПРЕЙ ЗА РЕИМПРЕГНИРАНЕ


Комплект препарати (перилен и спрей) за цялостна грижа – почистване и реимпрегниране – на аутдор облеклото и техничните материи.


PERFORMANCE WASH

КОНЦЕНТРИРАН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ ЗА АУТДОР ОБЛЕКЛА И ТЕХНИЧНИ МАТЕРИИ

Performance Wash е концентриран перилен препарат, преназначен да се грижи за чистотата и свежестта на техничното облекло и да го подготви за евентуално реимпрегниране, така че за максимално продължително време да се запазят качествата и функционалността му. Новата опаковка е произведена изцяло от океанска отпадъчна пластмаса (OWP), което означава и по-чиста природа.


АКЦЕНТИ

-  Специална концентрирана формула за дълбоко и ефективно почистване на всички технически материи и дрехи

-  Премахва мръсотията и неутрализира миризмите

-  Възвръща/подобрява действието на съществуващото водоотблъскващо покритие

-  Може да се използва като подготовка на дрехите за последващо реимпрегниране

- Без следи и остатъци след изпиране

-  Не съдържа PFC

- Опаковка от отпадъчна пластмаса (100% PCR) събрана от океаните (OWP)

-  Продукт, одобрен от стандарта bluesign®


Grangers Performance Wash е специален, концентриран дълбокопочистващ перилен препарат, предназначен за нежно почистване и измиване на всички аутдор и технични материи и облекла. Високоекологичен продукт, произведен по технология без PFC, сертифициран по bluesign® стандарта и в опаковка произведена от отпадъчна пластмаса събрана от окена (OWP).

Прането на специализирана аутдор екипировка с обикновени перилни препарати може да ги остави да изглеждат чисти, но то може да е катастрофално за начина, по който се представят. Тези перилни препарати имат склонност да оставят различни химически остатъци върху дрехите, които могат да възпрепятстват функционалността и техническите им характеристики - като например високата дишаемост или водоотблъскването.

За щастие, Grangers Performance Wash е проектиран да работи със специализираните материи, от които са създадени всички технични и аутдор облекла. Този перилен препарат внимателно премахва мръсотията и елиминира миризмите, като същевременно не оставя следи и остатъци и запазва всички водоотблъскващи покрития.

Grangers Performance Wash е без парфюми, оптични избелители и тежки почистващи агенти, които се съдържат в обикновените перилни препарати. 

Важен съвет: Performance Wash е идеален продукт, с който да подготвите облеклото и екипировката за последващо реимпрегниране с препарати като Performance Repel Plus или Clothing Repel


Инструкции за употреба:

-  Използвайте една капачка от 25 мл за едно зареждане на пералната машина

-  Изсипете отмереното количество директно в отделението за перилен препарат

-  Изперете на пълен цикъл (пране, изплакване, центрофугиране) при 30°C (86° F) и съобразно инструкциите на етикета за грижа на облеклото

Обем на бутилката = 300 мл


ПОДХОДЯЩ ЗА

Gore-Tex®

Event®

FutureLight

Водонепропускливи

Ветроустойчиви

Софтшели

Флийс


PERFORMANCE REPEL PLUS

СПРЕЙ ЗА РЕИМПРЕГНИРАНЕ НА ТЕХНИЧНИ И АУТДОР ОБЛЕКЛА


Performance Repel Plus е специален реимпрегниращ спрей за трайно възстановяване на функционалните качества на аутдор облеклата. Третирането не изисква активиране чрез топлина.


АКЦЕНТИ

● Превъзходно водоотблъскване

● Способства за максимална дишаемост

● Възстановява качествата и функционалността на дрехата до първоначална степен

● Опаковка от 100% рециклирана пластмаса добита от океански отпадъци (OWP) 

● Одобрен от Bluesign® 

● Без PFC (пер- и полифлуорирани съединения)

● Ефективен без да е нужно активиране чрез топлина

● Неутрална миризма


ОПИСАНИЕ 

Никой не обича да бъде „настигнат“ от дъжда и нека си признаем, намокрянето, когато сте на открито, може да ви направи доста нещастни или поне да развали удоволствието. За да сте сигурни, че ще останете сухи и ще се насладите на дейностите и преживяванията си на открито, е необходимо, разбира се, да притежавате необходимата и адекватна екипировка и облекло и, което е също толкова важно, да поддържате и да се грижите за същите. 

Performance Repel Plus е създаден именно с такава цел да ви защити от елементите на времето като се грижи за аутдор материите и тъкани като възстановява водоотблъскващото им покритие и тяхната функционалност като цяло.

В резултат на употреба, и особено ако е интензивна, всяко облекло, екипировка и оборудване започват да губят първоначалните си качества и свойства, заради неблагоприятни въздействия като замърсявания, дъжд, влага, слънце, температурни амплитуди. И този процес е по-бърз и необратим когато се пести от грижа и поддръжка. Затова е много важно редовното почистване, измиване и третиране на функционалните материи, за да продължат да ви служат дълго време със запазени качества.

Performance Repel Plus е лесен за използване спрей, безвреден за околната среда и за белите ви дробове; всичко, което трябва да направите, е да напръскате повърхността, да забършите излишъка от препарата, да оставите да изсъхне и отново ще бъдете напълно защитени на открито, а дрехите ще са ви благодарни.

Още по-хубавото е, че спреят е в опаковка от 100% рециклирана след потребителя пластмаса (PCR), която идва от океански отпадъци (OWP), така че сте сигурни, че помагате да защитите света, който всички ние обичаме да изследваме.

Важен съвет: Във всички случаи Granger’s препоръчват ПРЕДИ да третирате с импрегниращи препарати, да почистите и измиете тъканите с Performance Wash


ПОДХОДЯЩ ЗА МЕМБРАНИ И МАТЕРИИ

Gore-Tex®

Event®

FutureLight

Водонепропускливи

Ветроустойчиви

Софтшели

Флийс


НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ

• Пръскайте директно върху прясно почистена, влажна повърхност, като се фокусирате повече върху зони, склонни към протриване

• Отстранете излишния препарат с чиста кърпа

• Оставете да изсъхне естествено или следвайте инструкциите за сушене на етикета за грижи


БЛИЗКИ И ПОДОБНИ ПРЕПАРАТИ

Гама от продукти, които също така препоръчваме

CLOTHING CARE KIT
Линк към производител
Размер
300 + 275 мл
Произход
Великобритания
Гаранция
2 години
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
склад ЖИТНИЦА
Да
Състав
Синтетични материали
Продуктов код
GRF211
GRF211EX/100
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.