×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Препарат - Grangers - Down Wash

Препарат - Grangers - Down Wash

Grangers
7997560050480
Изчерпано
12,00 лв.
Няма данък

Down Wash е високоефективен перилен препарат, създаден, за да се грижи за екипировката с пух. Специално формулиран за почистване на всички пухени изделия, включително спални чували и якета.

Изберете количество

Тегло: 0.300кг

Този продукт можете да намерите в:
 
DOWN WASH
ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЕКИПИРОВКА С ПУХ

Високоефективен перилен препарат, създаден, за да се грижи за иекипировката с пух. Специално формулиран за почистване на всички пухени изделия, включително спални чували и якета.
- Премахва мръсотията и неутрализира миризмата, без да намалява обема на пълнежа или да влияе върху представянето.
- Може да се използва като подготовка на дрехата за последстващо водоустойчиво импрегниране.
- Най-добре се използва в съчетание с сушилня - когато е възможно, пухените изделия трябва винаги да се сушат в сушилня.
- Продукт, одобрен от стандарта bluesign.

Grangers Down Wash е перилен продукт, предназначен за нежно почистване на всички изделия с пълнеж от естествен или синтетичен пух, който не поврежда или намалява изолационните или хидрофобните им свойства.
Избирането на правилния препарат за пране на пухените изделия е изключително важно. Обикновените перилни препарати могат да оставят след изпирането различни химически остатъци, които намаляват способността на дрехите да изолират или да отблъскват водата. Grangers Down Wash, от друга страна, е формулиран така, че да почиства пухените изделия напълно, без да повреди деликатния материал вътре.
Точно толкова важно, колкото правилното изпиране, е да се подсигури правилното изсушаване. Сушенето на пухените изделия в сушилня е винаги най-добрият начин да се запази пухкавостта и да се предотврати сплъстяването - по този начин се удължава живота на изделието и се подобрява представянето му. Препоръчително е сушене за два до три часа при ниска температура - както и редовното разпухване, за да се предотврати сплъстяването на пухения пълнеж по време на сушенето.

Grangers Down Wash е подходящ за употреба при всички пухени дрехи и екипировка, включително спални чували, якета и елеци.
Grangers Down Wash е нежен перилен препарат, без парфюми, оптични избелители и тежки почистващи агенти, които се съдържат обикновените перилни препарати.
Съдържа <5% нейонни повърхностноактивни вещества, консервант (1,2-бензизотиазол-3 (2Н) -он, 2-метил-2Н-изотиазол-3-он).
Този продукт е актуализирана версия на Grangers Down Cleaner.
Инструкции за употреба:
- Използвайте една капачка от 50 мл за всяко изпиране в пералня машина, или половин капачка, ако перете на ръка. За спални чували използвайте две капачки.
- Ако е възможно, избягвайте пране в перални машини с горно зареждане, тъй като това може да повреди пълнежа.
- Перете на пълен цикъл (пране, изплакване и центрофугиране) при 30° C или 86° F.
- Изсушете дрехите според указанията на етикета, винаги, когато е възможно, сушете в сушилня. Препоръчваме сушене при ниска температура в продължение на два до три часа или докато дрехата е напълно суха.

Този продукт е подходящ за употреба при всички дрехи и екипировка, които съдържат естествен или синтетичен пух. 

Обем на бутилката = 300мл.
Размер
300 ml
Произход
Англия
Гаранция
2 години
Състав
Синтетични материали
Продуктов код
GRF75
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.