×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Комплект препарати - Grangers - Footwear and Gear Cleaner + Footwear Repel Plus

Комплект препарати - Grangers - Footwear and Gear Cleaner + Footwear Repel Plus

Grangers
799756006434
Налично
48,00 лв.
Няма данък
Два препарата за третиране на туристическите обувки в един комплект. Footwear + Gear Cleaner е дълбоко и ефективно почистващ спрей, а Footwear Repel Plus е импрегниращ спрей за възстановяване на трайна и устойчива водонепропускаща способност на обувките.

Изберете количество

Тегло: 0.550кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
склад ЖИТНИЦА: Да
 
FOOTWEAR REPEL AND FOOTWEAR + GEAR CLEANER KIT
КОМПЛЕКТ ЗА ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА ТУРСТИЧЕСКИТЕ ОБУВКИ

Комплект за цялостна грижа за всякакъв тип обувки, включващ почистващ спрей за предварително почистване и подготовка и импрегниращ спрей за възстановяване на водоустойчивостта и дишаемостта на обувките. Вече в новите опаковки, произведени изцяло от отпадна окенска пластмаса (OWP) - крачка напред в справянето с проблема със замърсяването.


FOOTWEAR + GEAR CLEANER

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ОБУВКИ И АУТДОР ЕКИПИРОВКА

Дълбоко и ефективно почистващ препарат тип спрей за всички видове аутдор екипировка в бутилка произведена от рециклиран отпадък от пластмаса събрана от океаните (OWP).


Grangers Footwear + Gear Cleaner е спрей, предназначен за премахване на мръсотия, омазнявания и миризми от всички видове външни тъкани на екипировката и обувките.
Независимо дали имате яке, на което трябва да почистите петно или мръсна раница, която не може да се пере в пералнята, грижата за екипировката често е по-сложна от това просто да заредиш пералнята. Разбира се ръчното пране винаги е вариант, но честото използване на конвенционални перилни препарати може да намали техническите характеристики на екипировката.
За щастие, Grangers Footwear + Gear Cleaner е създаден, за да работи със специализираните материи, от които са създадени вашите облекла, обувки, екипировка и аксесоари. Той нежно отстранява мръсотията и неутрализира миризмите, без да намали съществуващите водоотблъскващи характеристики.

АКЦЕНТИ

- Почиства в дълбочина

- Способства дишаемостта

- Създаден за почистване на всички видове обувки и аутдор екипировка.

- "Съживява" всички налични водоотблъскващи покрития на екипировката ви

- Може да се използва като подготовка на облекла и обувки за последващо водоотблъскващо третиране

- Продукт, одобрен от стандарта bluesign

- 100% бутилка създадена от отпадни продукти (PCR - Post-consumer Resin) от пластмаса замърсяваща океаните (OWP - Ocean Waste Plastic)


Grangers Footwear + Gear Cleaner е подходящ за употреба при всички видове дрехи, обувки и екипировка, включително тези с мембрана Gore-Tex или eVent. Той е идеален и за подготовка на облеклата за последващо водоотблъскващо третиране. Grangers Footwear + Gear Cleaner е почистващ препарат тип спрей, който може да се използва за всички видове туристически обувки, както и за всякакви други технични материи, които не могат да се перат в перална машина. А новата опаковка изцяло от отпадна океанска пластмаса, означава че помагате за една по-чиста природа.


Инструкции за употреба:

- Ако почиствате обувки отстранете връзките преди третиране. Ако е необходимо връзките за обувките могат да се изперат отделно

- Почистете с четка всякаква полепнала мръсотия или остатъци

- Напръскайте продукта върху засегнатите / замърсени места, след което забършете с мокра чиста кърпа

- Оставете обувките да изсъхнат естествено

Обем на бутилката = 275 мл


FOOTWEAR REPEL PLUS

ИМПРЕГНИРАЩ И КОНДИЦИОНИРАЩ СПРЕЙ ЗА ОБУВКИ

Нова, усъвършенствана формула за водоустойчиво третиране на всички видове обувки. Специално формулиран за трайна водоустойчивост и с кондициониращ ефект


АКЦЕНТИ

- Превъзходна водоотблъскваща способност

- Възвръща и улеснява дишаемостта

- Има кондициониращ ефект 

- Подходящ за употреба върху кожа, велур, набук и плат

- Продукт, одобрен от стандарта bluesign

- Не съдържа PFC

- 100% бутилка създадена от отпадни продукти (PCR - Post-consumer Resin) от пластмаса замърсяваща океаните (OWP - Ocean Waste Plastic)

Grangers Footwear Repel Plus е усъсвършенстван импрегнант, тип спрей за водоустойчиво третиране, създаден да възвърне водонепропускливостта на обувките и способстващ дишаемостта.
Обувките често са най-натоварваният елемент от аутдор екипировката - и в резултат на това, трябва да се поддържат редовно. За съжаление калта, мръсотията и прахът, които се събират по време на приключения или преходи, могат да окажат вредно въздействие върху представянето на обувките ви. И макар че почистването може да помогне, дори най-здравият чифт обувки в крайна сметка ще се нуждае от ново водоустойчиво третиране.

Grangers Footwear Repel Plus е лесен за употреба спрей, чрез който ще възвърнете водоотблъскващата защита на обувките, за да се насладите на прехода независимо какво е времето. Освен това спреят има кондициониращ ефект за кожата, набука и велура на обувките.

Не на последно място Grangers Footwear Repel Plus е в бутилка създадена изцяло от рециклиран отпадък (100% PCR) от замърсяваща океаните пластмаса (OWP - Ocean Waste Plastic), така че помагате за една по-чиста природа.

*Важен съвет: Grangers съветва да почистите добре обувките преди да нанасяте какъвто и да било импрегнант!

Инструкции за употреба:

- Напръскайте директно върху влажни, чисти обувки като нанасяте равномерно.

- Отстранете излишните капки с чиста кърпа.

- Оставете обувките да изсъхнат естествено преди употреба

- В случай на нужда нанесете още един слой след изсъхване на първия

Обем на бутилката = 275 мл


Размер
275 + 275 мл
Произход
Англия
Великобритания
Гаранция
2 години
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
склад ЖИТНИЦА
Да
Състав
Синтетични материали
Продуктов код
GRF210
GRF210EX
GRF210EX/100
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.