• -8,00 лв.
Комплект Препарати - Grangers - Down...

Комплект Препарати - Grangers - Down Wash Kit

Grangers
7997560066010
Налично
31,00 лв. 39,00 лв. -8,00 лв.
Няма данък
Down Wash Kit е комплект предназначен за почистване на пухени изделия, възстановяване на пухкавостта и премахване на неприятните миризми. Подходящ за употреба при всички изделия с пълнеж от пух, включително спални чували и якета. Всеки комплект съдържа една бутилка Grangers Down Wash и три топки за сушилня за многократна употреба.

Изберете количество

Тегло: 0.000кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
DOWN WASH KIT
КОМПЛЕКТ ЗА ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА ПУХЕНИ ИЗДЕЛИЯ

Комплект “всичко в едно“, предназначен за почистване на пухени изделия, възстановяване на пухкавостта и премахване на неприятните миризми. Подходящ за употреба при всички изделия с пълнеж от пух, включително спални чували и якета.
- Премахва мръсотията и неутрализира миризмата, без да намалява пухкавостта или да влияе върху представянето.
- Включва три топки за сушилня за многократна употреба, които помагат да се предотврати сплъстяването на пълнежа и да се подобри времето за изсъхване.
- Продукт, одобрен от стандарта bluesign.

Grangers Down Wash Kit е пълен комплект, предназначен да направи грижата за пухените изделия възможно най-лесна. Всеки комплект съдържа една бутилка Grangers Down Wash и три топки за сушилня за многократна употреба.
Избирането на правилния перилен препарат за пухени изделия е изключително важно. Обикновените перилни препарати може и да оставят дрехите чисти, но след изпирането оставят различни химически остатъци, което намалява способността на дрехите да изолират или да отблъскват водата. Grangers Down Wash, от друга страна, е формулиран така, че почиства пухените изделия напълно, без да поврежда деликатния материал вътре в тях.

Точно толкова важно, колкото правилното изпиране, е да се подсигури правилното изсушаване. Сушенето на пухените изделия в сушилня е най-добрият начин да се запази пухкавостта им и да се предотврати сплъстяването на пълнежа - като по този начин се удължава живота на изделието и се подобрява представянето му. Препоръчително е сушене в продължение на два до три часа при ниска температура, като се използват и трите топки през целия процес на сушене.
Grangers Down Wash Kit е подходящ за използване при всички пухени дрехи и екипировка, включително спални чували, якета и елеци.
Grangers Down Wash Kit съдържа нежен почистващ препарат, без парфюми, оптични избелители и тежки почистващи агенти, които се съдържат в обикновените перилни препарати.
Съдържа <5% нейонни повърхностноактивни вещества, консервант (1,2-бензизотиазол-3 (2Н) -он, 2-метил-2Н-изотиазол-3-он).

Инструкции за употреба:
- Използвайте една пълна капачка от 50 мл за всяко пране в пералня, или половин капачка, ако перете на ръка. За спални чували използвайте две капачки.
- Ако е възможно, избягвайте прането в перални машини с горно зареждане, тъй като това може да увреди пълнежа.
- Изперете на пълен цикъл (пране, изплакване и центрофугиране) при 30° C или 86° F.
- Изсушете дрехите според указанията на етикета им, винаги, когато е възможно, използвайте сушилня. Сушете при ниска температура в продължение на два до три часа или докато дрехата е напълно суха. Добавете и трите топки в барабана на сушилнята по време на процеса на сушене.
Този продукт е подходящ за употреба при всички дрехи и екипировка, които съдържат естествен или синтетичен пух. Обем на бутилката = 300мл.

Размер
300 ml
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
2021-08-05
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.