×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Посуда - Sea to Summit - Alpha Set 2.1
Посуда - Sea to Summit - Alpha Set 2.1
Посуда - Sea to Summit - Alpha Set 2.1
Посуда - Sea to Summit - Alpha Set 2.1

Посуда - Sea to Summit - Alpha Set 2.1

Sea to Summit
9327868084494
Последна наличност
137,00 лв.
Няма данък

Комплектът Alpha Set 2.1 на Sea to Summit е създаден за двама души и предлага всички нужни съдове за готвене и сервиране по време на къмпинг или туристически преходи. Съдовете за готвене от новата серия Alpha на австралийската марка Sea to Summit са изключително леки, здрави и дълготрайни, като осигуряват максимална топлопроводимост за по-ефективна употреба на газовия котлон. Изработени от висококачествен анодиран алуминий, те са изпипани до най-малкия детайл, така че да покриват всички изисквания, когато става въпрос за преносими туристически съдове.

Обем

Размери

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 0.521кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да
Кредитен модул ПБ лични финанси

9 x 16.87 лв.

Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от ПБ Лични Финанси.

9 x 16.59 лв.

 
ALPHA SET™ 2.1
КОМПЛЕКТ СЪДОВЕ ЗА ГОТВЕНЕ И СЕРВИРАНЕ

Комплектът Alpha Set 2.1 на Sea to Summit е създаден за двама души и предлага всички нужни съдове за готвене и сервиране по време на къмпинг или туристически преходи. Този сет включва една тенджера Alpha Pot 1.9 л, една купа DeltaLight Bowl 800 мл, една купа DeltaLight Bowl 700 мл, 2 броя чаши DeltaLight Insul Mug, като всички части се прибират една в друга и могат да се съхраняват и транспортират лесно. Всяка чаша е с вместимост от 350 мл. и има свалящ се термоизолационен калъф и силиконов капак с отвор за пиене. 

Съдовете за готвене от новата серия Alpha на австралийската марка Sea to Summit са изключително леки, здрави и дълготрайни, като осигуряват максимална топлопроводимост за по-ефективна употреба на газовия котлон. Изработени от висококачествен анодиран алуминий, те са изпипани до най-малкия детайл, така че да покриват всички изисквания, когато става въпрос за преносими туристически съдове.

Отличителна характеристика на всички модели съдове Alpha Pot е интегрираната сгъваема дръжка с уникален заключващ механизъм, наречен Pivot-Lock, благодарение на който, ползването на този съд в различни ситуации е лесно и премахва риска от неволно огъване или откачане на дръжката. Дръжката има силиконово покритие, позволяващо да се хване, когато тенджерата е нагорещена, а в прибрано състояние, се завърта над капака, така че да затвори целия съд. Всеки съд от серията Alpha Pots пристига с капак с вградена цедка, така че да имате възможност лесно да прецеждате съдържанието в тенджерата. Похлупакът има силиконова дръжка от външната страна, а от вътрешната е оформен по начин (Lid Keep закачалка), позволяващ да закачите капака на ръба на тенджерата и двете ви ръце да останат свободни докато готвите.   

С комплекта съдове за готвене и сервиране Alpha Set 2.1 на Sea to Summit имате всичко необходимо за готвене, когато сте на къмпинг или в планината, а благодарение на практично измислената система за пакетиране, е с компактни размери, само 12 х 18.2 см в прибрано състояние, и тежи едва 521 грама.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

• Комплект олекотени съдове за готвене и хранене за двама души

• Тенджерите са оборудвани с чакаща патент, интегрирана сгъваема дръжка с надежден заключващ механизъм Pivot-Lock 

• Всички части се побират една в друга и заемат по-малко място

• Когато е сгъната, дръжката заключва капака към тенджерата, като осигурява компактност и не позволява съдовете вътре да се изсипят 

• 1 съд за готвене Alpha Pot 1.9 л с лек капак с цедка, силиконова дръжка и с възможност за закачането му за тенджерата

• Включени съдове за хранене DeltaLight с ергономични форми и устойчиви на високи и ниски темепратури

• 2 броя чаши с термоизолационен калъф DeltaLight Insul Mug и с вместимост 350 мл всяка

• 2 броя купи DeltaLight Bowl с вместимост 700 и 800 мл

• Съдовете за хранене не съдържат бисфенол (BPA) в съответствие с всички стандарти за съхранение на храни и напитки. Те са леки, ергономични и позволяващи ползването им в микровълнова фурна

• Включва плътна кърпа предпазваща от надраскване на вътрешното покритие на тенджерите

СПЕЦИФИКАЦИИ:

• Материал съдове за готвене: Твърдо-анодиран олекотен алуминий 

• Материал съдове за хранен: Полипропилен, подсилен със стъклени влакна

• Обем тенджери: 1.9 литра

• Обем чаши: 2 броя х 350 мл

• Обем купи: 1 брой х 800 мл и 1 брой х 700 мл

• Размери в пакетирано състояние: 18.2 см (диаметър) х 12 см (височина)

• Общо тегло: 521 грама


Линк към производител

Цвят по каталог
Grey
Размер
12 х 18.2 см
Произход
Китай
Цвят
Сив
Гаранция
2 години
Стената Център
Да
Продуктов код
APOTACKSET2.1
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки