• -18,00 лв.
Ръкавици - Ortovox - 145 Ultra Glove W
Ръкавици - Ortovox - 145 Ultra Glove W
Ръкавици - Ortovox - 145 Ultra Glove W
Ръкавици - Ortovox - 145 Ultra Glove W

Ръкавици - Ortovox - 145 Ultra Glove W

Ortovox
4251422506212
Налично
41,00 лв. 59,00 лв. -18,00 лв.
Няма данък

Дамските ръкавици от Мериносова вълна 145 ULTRA GLOVES W са идеални за мразовити сутрини, пролетни изкачвания със ски в планината или като вътрешни ръкавици за допълнителна изолация. За тези леки ръкавици от мериносова вълна ORTOVOX използва Nuyarn® - най-ексклузивната прежда. За да се получи тази прежда най-добрите влакна от тасманийска мериносова вълна се изпридат около найлонова сърцевина, за да съчетаят положителните характеристики на мериносовата вълна и синтетичните влакна. Това прави тези ръкавици толкова леки и все пак здрави.

Размер

Цвят по каталог

Цвят

Тегло: 0.022кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да

145 ULTRA GLOVES W

ДАМСКИ РЪКАВИЦИ С МЕРИНОС


КАДИФЕНО МЕКИ МЕРИНОСОВИ ВЛАКНА ЗА ВАШИТЕ ПРЪСТИ

Дамските ръкавици от Мериносова вълна 145 ULTRA GLOVES са идеални за мразовити сутрини, пролетни  изкачвания със ски в планината или като вътрешни ръкавици за допълнителна изолация. За тези леки ръкавици от мериносова вълна ORTOVOX използва Nuyarn® - най-ексклузивната прежда. За да се получи тази прежда най-добрите влакна от тасманийска мериносова вълна се изпридат около найлонова сърцевина, за да съчетаят положителните характеристики на мериносовата вълна и синтетичните влакна. Това прави тези ръкавици толкова леки и все пак здрави.

Благодарение на мериносовата вълна, дамските ръкавици 145 ULTRA GLOVES W ще запазят ръцете ви топли, дори когато са мокри и поради сместа от подходящи материали те ще изсъхнат значително по-бързо от ръкавиците, направени изцяло от вълна. Иначе казано тези ръкавици 145 ULTRA GLOVE W са идеалният ви спътник на планината, а и не само. 


СУРОВИНА

Тасманийска мериносова вълна

Мериносовата вълна е особено фин и устойчив естествен продукт. Нашата мериносова вълна идва от щастливи овце, отглеждани в наблюдавани, етични ферми за овце в Тасмания. Благодарение на влакната с малък диаметър в особено фините си вълнени нишки, нашата мериносова вълна е изключително мека и удобна за носене върху кожата. В допълнение към комфорта, мериносовата вълна осигурява идеален личен климат на тялото чрез естествено регулиране на влагата и температурата. Също така тази вълна неутрализира миризмите и няма нужда от много грижи.


Nuyarn®

И в двете линии, 105 MERINO ULTRA и 145 MERINO ULTRA, ORTOVOX използва най-изключителната прежда в гамата: Nuyarn®. Фините вълнени влакна се изпридат около полиамидна сърцевина при специален производствен процес. Така се получава прежда, която може да се използва за производство на леки и обемни тъкани. Повишената топлина, комфорт и стабилност са само част от качествата.


СВОЙСТВА НА МАТЕРИАЛА:

- Nuyarn подобрява функционалността на мериносовата вълна;

- Няма никакви миризми – 90-те процента мериносова вълна неутрализира миризмите;

- 35% по-разтеглив;

- Дълготраен – 16% по-здрав и по-малко износване;

- Съхне 5 пъти по-бързо от обикновената мериносова прежда.

Тегло: 22 грама

Материал: 90% мериносова вълна + 10% полиамид


Линк към производител
Цвят по каталог
Black Raven
Облекло външен материал
90% Merino wool, 10% Polyamid
Цвят
Черен
Облекло размер
XS
Пол
Дамски
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
2021-06-07
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.