• -39,00 лв.
Ръкавици - Ortovox - SwissWool...

Ръкавици - Ortovox - SwissWool Classic Glove

Ortovox
4251422537360
Последна наличност
90,00 лв. 129,00 лв. -39,00 лв.
Няма данък

Изработени от 100% чиста вълна, ръкавиците с пет пръста SWISSWOOL CLASSIC GLOVE предлагат всички предимства на вълната, за да може да поддържате ръцете си при оптимална температура. Положителните характеристики на вълната наистина се проявяват много успешно в ръкавиците, тъй като вълната държи топло, дори когато се намокри. Чистата естествена вълна е известна и със своите отлични топлоизолационни свойства и поддържането на оптимален микроклимат. И през зимата, и през лятото: класическите ръкавици SWISSWOOL CLASSIC GLOVE, изработени от 100% чиста естествена вълна, осигуряват базовата защита за ръцете ви, когато сте навън по хълмове, възвишения  или във високата планина. Класическите ръкавици с пет пръста не топлят толкова добре колкото „лапите“ (ръкавици с един пръст), но пък с тях се борави много по-лесно.

Размер

Цвят по каталог

Цвят

Тегло: 0.000кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да

SWISSWOOL CLASSIC GLOVE

CLASSIC WOOL

КЛАСИЧЕСКИ РЪКАВИЦИ ОТ ВЪЛНА


ФУНДАМЕНТАЛНА ЗАЩИТА ЗА РЪЦЕТЕ ВИ


Изработени от 100% чиста вълна, ръкавиците с пет пръста SWISSWOOL CLASSIC GLOVE предлагат всички предимства на вълната, за да може да поддържате ръцете си при оптимална температура.

• Изключителни топлоизолационни свойства и несравним микроклиматичен контрол – гаранция за несравним комфорт

• Вълната държи топло, дори когато е мокра

• КЛАСИЧЕСКА ПЛЪСТЕНА ВЪЛНА (обработена чрез процеса плъстене, който придава на плата от тази вълна по-голяма плътност и прави модела на тъкане по-незабележим). Отличителното за използваната вълна е, че е от регионални и щадящи околната среда добив и производство, а получената прежда е добре изглеждаща и приятна на пипане.


И през зимата, и през лятото: класическите ръкавици SWISSWOOL CLASSIC GLOVE, изработени от 100% чиста естествена вълна, осигуряват базовата защита за ръцете ви, когато сте навън по хълмове, възвишения  или във високата планина. Класическите ръкавици с пет пръста не топлят толкова добре колкото „лапите“ (ръкавици с един пръст), но пък с тях се борави много по-лесно.

Положителните характеристики на вълната наистина се проявяват много успешно в ръкавиците, тъй като вълната държи топло, дори когато се намокри. Чистата естествена вълна е известна и със своите отлични топлоизолационни свойства и поддържането на оптимален микроклимат. Ръкавиците SWISSWOOL CLASSIC GLOVE на ORTOVOX  са направени от вълна получена от проверени, етични, местни производители, така че добивът и преработката на суровината да са напълно щадящи околната среда.

Независимо къде се намирате, на вашите пръсти винаги ще им бъде приятно и топло с ръкавиците SWISSWOOL CLASSIC GLOVE. 


МАТЕРИАЛ 

SWISSWOOL

Чистата естествена вълна, която ORTOVOX използва, се произвежда локално в Швейцария. За добиване и използване на вълната SWISSWOOL (в превод: швейцарска вълна) са създадени, в много швейцарски алпийски долини, пунктове (някои от които са много уединени) за събиране на вълна специално за тази цел, като по този начин се гарантира справедлива цена за суровата вълна. Това доведе до възраждане на отглеждането на овце и производството на вълна – все дейности, които в общия случай са доста нерентабилни. След като суровата вълна е претеглена, тя се измива и след това се обработва. След това ORTOVOX осигурява уникалния дизайн и функционалност по време на производството на крайния продукт.


СЪДЪРЖАНИЕ: 100% чиста вълна (SWISSWOOL)Линк към производител
Цвят по каталог
Grey Blend
Облекло външен материал
100% virgin wool (SwissWool)
Цвят
Сив
Облекло размер
XS
Стената Център
Да
2021-06-07
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.