×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
  • -81,00 лв.

Ръкавици - Ortovox - SwissWool Classic Glove Leather

Ръкавици - Ortovox - SwissWool Classic Glove Leather

Ortovox
4251422537513
Налично
95,00 лв. 176,00 лв. -81,00 лв.
Няма данък

Ръкавиците с пет пръста SWISSWOOL CLASSIC GLOVE LEATHER са изработени от 100% чиста естествена вълна и се отличават от класическите вълнени ръкавици по това, че притежават кожени вложки върху целите длани до върховете на пръстите. Използваната здрава, естествена козя кожа подобрява захвата и увеличава трайността и издръжливостта на продукта. SWISSWOOL CLASSIC GLOVE LEATHER са вълнени ръкавици, които като цяло ви осигуряват  отлична базова защита на ръцете при студени условия. Положителните характеристики на вълната наистина се проявяват много успешно в ръкавиците, тъй като вълната държи топло, дори когато се намокри. Чистата естествена вълна е известна и със своите отлични топлоизолационни свойства и поддържането на оптимален микроклимат. Фините кожени вложки от козя кожа върху дланите ви позволяват да имате здрав захват по всяко време, осигурявайки защита срещу протриване на вълната, която е изложена на най-голямо износване. И през зимата, и през лятото: вълнените ръкавици с кожа SWISSWOOL CLASSIC GLOVE LEATHER, изработени от 100% чиста естествена вълна, осигуряват базовата защита за ръцете ви, когато сте навън по хълмове, възвишения  или във високата планина. Класическите ръкавици с пет пръста не топлят толкова добре колкото „лапите“ (ръкавици с един пръст), но пък с тях се борави много по-лесно.

Размер

Цвят по каталог

Цвят

Тегло: 0.120кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
 

SWISSWOOL CLASSIC GLOVE LEATHER

CLASSIC WOOL

КЛАСИЧЕСКИ РЪКАВИЦИ ОТ ВЪЛНА И КОЖА


ВЪЛНАТА СРЕЩА КОЖАТА


Ръкавиците с пет пръста SWISSWOOL CLASSIC GLOVE LEATHER са изработени от 100% чиста естествена вълна и се отличават от класическите вълнени ръкавици по това, че притежават кожени вложки върху целите длани до върховете на пръстите. Използваната здрава, естествена козя кожа подобрява захвата и увеличава трайността и издръжливостта на продукта. SWISSWOOL CLASSIC GLOVE LEATHER са вълнени ръкавици, които като цяло ви осигуряват  отлична базова защита на ръцете при студени условия.

• Изключителни топлоизолационни свойства и несравним микроклиматичен контрол – гаранция за несравним комфорт

• Вълната държи топло, дори когато е мокра

• КЛАСИЧЕСКА ПЛЪСТЕНА ВЪЛНА (обработена чрез процеса плъстене, който придава на плата от тази вълна по-голяма плътност и прави модела на тъкане по-незабележим). Отличителното за използваната вълна е, че е от регионални и щадящи околната среда добив и производство, а получената прежда е добре изглеждаща и приятна на пипане.


И през зимата, и през лятото: вълнените ръкавици с кожа SWISSWOOL CLASSIC GLOVE LEATHER, изработени от 100% чиста естествена вълна, осигуряват базовата защита за ръцете ви, когато сте навън по хълмове, възвишения  или във високата планина. Класическите ръкавици с пет пръста не топлят толкова добре колкото „лапите“ (ръкавици с един пръст), но пък с тях се борави много по-лесно.

Положителните характеристики на вълната наистина се проявяват много успешно в ръкавиците, тъй като вълната държи топло, дори когато се намокри. Чистата естествена вълна е известна и със своите отлични топлоизолационни свойства и поддържането на оптимален микроклимат. 

Фините кожени вложки от козя кожа върху дланите ви позволяват да имате здрав захват по всяко време, осигурявайки защита срещу протриване на вълната, която е изложена на най-голямо износване. Ръкавиците SWISSWOOL CLASSIC GLOVE LEATHER на ORTOVOX  са направени от вълна получена от проверени, етични, местни производители, така че добивът и преработката на суровината да са напълно щадящи околната среда.

Независимо къде се намирате: Вие ще контролирате нещата и ръцете ви винаги ще се чувстват приятно и топло в ръкавиците SWISSWOOL CLASSIC GLOVE LEATHER.


МАТЕРИАЛ 

SWISSWOOL


Чистата естествена вълна, която ORTOVOX използва, се произвежда локално в Швейцария. За добиване и използване на вълната SWISSWOOL (в превод: швейцарска вълна) са създадени, в много швейцарски алпийски долини, пунктове (някои от които са много уединени) за събиране на вълна специално за тази цел, като по този начин се гарантира справедлива цена за суровата вълна. Това доведе до възраждане на отглеждането на овце и производството на вълна – все дейности, които в общия случай са доста нерентабилни. След като суровата вълна е претеглена, тя се измива и след това се обработва. След това ORTOVOX осигурява уникалния дизайн и функционалност по време на производството на крайния продукт.


СЪДЪРЖАНИЕ: ОСНОВЕН МАТЕРИАЛ: 100% чиста вълна (SWISSWOOL); ВЛОЖКИ: 100% козя кожаЛинк към производител
Цвят по каталог
Black sheep
Облекло външен материал
100% virgin wool (SwissWool), Вложка 100% козя кожа
Произход
Италия
Цвят
Кафяв
Гаранция
2 години
Облекло размер
XS
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
Състав
Мерино вълна, естествена кожа
Продуктов код
51502
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.