×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
  • -58,00 лв.

Ръкавици - Ortovox - SwissWool Classic Mitten

Ръкавици - Ortovox - SwissWool Classic Mitten

Ortovox
4251422537568
Последна наличност
59,00 лв. 117,00 лв. -58,00 лв.
Няма данък

Изработени от 100% чиста вълна, ръкавиците с един пръст SWISSWOOL CLASSIC MITTEN предлагат всички предимства на вълната, за да може да поддържате ръцете си при оптимална температура. Положителните характеристики на вълната наистина се проявяват много успешно в ръкавиците, тъй като вълната държи топло, дори когато се намокри. Чистата естествена вълна е известна и със своите отлични топлоизолационни свойства и поддържането на оптимален микроклимат. И през зимата, и през лятото: лапите SWISSWOOL CLASSIC MITTEN, изработени от 100% чиста естествена вълна, осигуряват базовата защита за ръцете ви, когато сте навън по хълмове, възвишения  или във високата планина. Ръкавиците с един пръст са задължителни за много студено и сурово време или когато искате да задържите повече топлина в ръцете си.

Размер

Цвят по каталог

Цвят

Тегло: 0.110кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да
 

SWISSWOOL CLASSIC MITTEN

CLASSIC WOOL

КЛАСИЧЕСКИ ВЪЛНЕНИ РЪКАВИЦИ С ЕДИН ПРЪСТ – „ЛАПИ“


ФУНДАМЕНТАЛНА ЗАЩИТА ЗА РЪЦЕТЕ ВИ

Изработени от 100% чиста вълна, ръкавиците с един пръст SWISSWOOL CLASSIC MITTEN предлагат всички предимства на вълната, за да може да поддържате ръцете си при оптимална температура.

• Изключителни топлоизолационни свойства и несравним микроклиматичен контрол – гаранция за несравним комфорт

• Вълната държи топло, дори когато е мокра

• КЛАСИЧЕСКА ПЛЪСТЕНА ВЪЛНА (обработена чрез процеса плъстене, който придава на плата от тази вълна по-голяма плътност и прави модела на тъкане по-незабележим). Отличителното за използваната вълна е, че е от регионални и щадящи околната среда добив и производство, а получената прежда е добре изглеждаща и приятна на пипане.


И през зимата, и през лятото: лапите SWISSWOOL CLASSIC MITTEN, изработени от 100% чиста естествена вълна, осигуряват базовата защита за ръцете ви, когато сте навън по хълмове, възвишения  или във високата планина. Ръкавиците с един пръст са задължителни за по-сурово време или когато искате да задържите повече топлина в ръцете си.

Положителните характеристики на вълната наистина се проявяват много успешно в ръкавиците, тъй като вълната държи топло, дори когато се намокри. Чистата естествена вълна е известна и със своите отлични топлоизолационни свойства и поддържането на оптимален микроклимат. Ръкавиците SWISSWOOL CLASSIC MITTEN на ORTOVOX  са направени от вълна получена от проверени, етични, местни производители, така че добивът и преработката на суровината да са напълно щадящи околната среда.

Независимо къде се намирате, на вашите пръсти винаги ще им бъде приятно и топло с ръкавиците SWISSWOOL CLASSIC MITTEN.


МАТЕРИАЛ 

SWISSWOOL


Чистата естествена вълна, която ORTOVOX използва, се произвежда локално в Швейцария. За добиване и използване на вълната SWISSWOOL (в превод: швейцарска вълна) са създадени, в много швейцарски алпийски долини, пунктове (някои от които са много уединени) за събиране на вълна специално за тази цел, като по този начин се гарантира справедлива цена за суровата вълна. Това доведе до възраждане на отглеждането на овце и производството на вълна – все дейности, които в общия случай са доста нерентабилни. След като суровата вълна е претеглена, тя се измива и след това се обработва. След това ORTOVOX осигурява уникалния дизайн и функционалност по време на производството на крайния продукт.


СЪДЪРЖАНИЕ: 100% чиста вълна (SWISSWOOL)Линк към производител
Цвят по каталог
Grey Blend
Облекло външен материал
100% virgin wool (SwissWool)
Произход
Италия
Цвят
Сив
Гаранция
2 години
Облекло размер
XS
Стената Център
Да
Състав
Мерино вълна
Продуктов код
52701
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.