Щеки - Komperdell - Ridgehiker Cork...

Щеки - Komperdell - Ridgehiker Cork Power Lock

Komperdell
9008687342780
Налично
139,00 лв.
Няма данък
Ridgehiker Cork PL 3.0 са традиционни туристически щеки с класическата и изпитана във времето коркова ръкохватка. Произведени са от алуминиевата сплав 7075-Т6 и са съставени от три сегмента. В сгънато състояние са 64 см, а използваемата дължина се регулира от 105 до 140 см. Нагласянето на дължината и заключването стават бързо и лесно, благодарение на уникалния заключващ механизъм Powerlock 3.0. Заключването и отключването е посредством палец, като целият механизъм е от анодиран алуминий, което го прави изключително здрав, надежден и издръжлив. И, разбира се, най-важното, отличаващо щеките на Komperdell: ТРИ години безплатен сервиз, който компанията осигурява, което свидетелства за изключителното качество на продукта.

Тегло: 0.580кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
склад ЖИТНИЦА: Не

RIDGEHIKER CORK POWERLOCK

ТУРИСТИЧЕСКИ ЩЕКИ ЗА ХОДЕНЕ 


Ridgehiker Cork PL 3.0 са традиционни туристически щеки с класическата и изпитана във времето коркова ръкохватка. Произведени са от алуминиевата сплав 7075-Т6 и са съставени от три сегмента. В сгънато състояние са 64 см, а използваемата дължина се регулира от 105 до 140 см. Нагласянето на дължината и заключването стават бързо и лесно, благодарение на уникалния заключващ механизъм Powerlock 3.0. Заключването и отключването е посредством палец, като целият механизъм е от анодиран алуминий, което го прави изключително здрав, надежден и издръжлив. И, разбира се, най-важното, отличаващо щеките на Komperdell: ТРИ години безплатен сервиз, който компанията осигурява, което свидетелства за изключителното качество на продукта.


ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

- Размери в сгънато състояние: 64 см

- Регулируема дължина от 105 - 140 см

- Коркова ръкохватка Trek 170

- Подплатена, сваляща се каишка

- Изработена от Алуминий 7075-T6, 3 секции, Ø 18/16/14 мм

- Заключващ механизъм Powerlock 3.0 

- Свалящо се лятно перце

- Сменяем заострен връх от волфрамов карбид 

Артикул # 174 23 01-10


Гаранция и обслужване: 3 ГОДИШНО ОБСЛУЖВАНЕ

KOMPERDELL предлага безплатен 3-годишен сервизен ремонт за всички телескопични щеки. Независимо как се е случило, просто върнете щеките в магазини Стената и те ще бъдат отремонтирани, абсолютно безплатно за вас, без задаване на въпроси и без да е необходима касова бележка за закупуване!*

*Важи за щеки закупени от 2016 година насам


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Вече повече от 30 години KOMPERDELL са лидер на пазара. Произведени в Австрия с максимална отдаденост на качеството, милиони щеки за ходене, ски и бягане на KOMPERDELL кръстосват планините като надеждни спътници на любители, атлети и спортисти.


Заключващ механизъм POWERLOCK 3.0 - елегантност и здравина

Komperdell инвестира значителни усилия и средства в отдела за развитие и иновации, благодарение на който беше съдаден заключващия механизъм Powerlock 3.0. Новият механизъм е произведен от анодиран алуминий, който няма да се разшири заради високата плътност на конструкцията. В резултат на това, той се затваря по-здраво и не губи от силата си на задържане. Освен това Powerlock 3.0 е по-тънък и има елегантен външен вид.


ИНСТРУКЦИЯ ЗА ПОДДРЪЖКА:

Изсушавайте и почиствайте щеките си след употреба. Винаги съхранявайте телескопичните си щеки върху твърда, неподвижна основа! Никога не използвайте смазочни материали върху или в щеката или в заключващия механизъм!

Внимание: Никога не използвайте щеката, ако е удължена над маркировката за максимална дължина.Цвят по каталог
1742301 - 10
Размер
64 см, От 105 до 140 см
Цвят
Зелен
Материал
Aluminium 7075-T6
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
склад ЖИТНИЦА
Не
2019-12-17
Няма отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Data

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.