×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Щеки - TSL - Trail Carbon 4 Cork
Щеки - TSL - Trail Carbon 4 Cork
Щеки - TSL - Trail Carbon 4 Cork
Щеки - TSL - Trail Carbon 4 Cork
Щеки - TSL - Trail Carbon 4 Cork
Щеки - TSL - Trail Carbon 4 Cork
Щеки - TSL - Trail Carbon 4 Cork
Щеки - TSL - Trail Carbon 4 Cork
Щеки - TSL - Trail Carbon 4 Cork
Щеки - TSL - Trail Carbon 4 Cork

Щеки - TSL - Trail Carbon 4 Cork

TSL
3436500807158
Налично
274,00 лв.
Няма данък

Addict Trail Carbon 4 Cork са сгъваеми, леки карбонови щеки с фиксирана дължина от 130 см. Притежават иновативно бързо и лесно магнитно свързване на каишката, допълнителни Crossover накрайници и минимален размер в сгънато състояние. 

Дължина

Тегло: 0.400кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да
Кредитен модул ПБ лични финанси

12 x 26.12 лв.

Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от ПБ Лични Финанси.

12 x 25.57 лв.

 

ADDICT TRAIL CARBON 4 CORK

СГЪВАЕМИ КАРБОНОВИ ЩЕКИ

Щеки ADDICT TRAIL CARBON 4 CORK: Иновативен дизайн с магнитно свързване на каишката (ST MAGNETIC STRAP), минимален размер в сгънато състояние и лекота. Произведени с отговорност към околната среда.

СКОРОСТ:

- Спестяващият време магнитен дизайн Ви позволява да свържете усъвършенстваната каишка с щеката изключително бързо и лесно.

- СИСТЕМА ЗА СГЪВАНЕ: Системата за сгъване на щеките е проектирана така, че прибрани щеките да заемат възможно най-малко пространство и в същото време да позволява разгъването да ставабързо. Благодарение както на конструкцията, така и на перфектното сцепление между различните секции, тези щеки гарантират отлична устойчивост и стабилност.

КАЧЕСТВА:

- Въглеродната конструкция означава, че щеките са свръхлеки

- Изключително сцепление на разнообразни терени благодарение на специалния допълнителен накрайник Crossover Pad

- Щеките стоят стабилнои комфортно в ръцете ви благодарение на ергономичната усъвършенствана каишка за китката, която е удобна и здрава. Произведена е от дишащи материи прецизно, с внимание към детайла, и е с подсилени страни.

ОТГОВОРНОСТ:

- Свалящият се допълнителен накрайник Crossover Pad (включен в комплекта)спомага да се избегне допринасяне за ерозията на пътеките, до каквато обикновено водят щеките със стандартни шипове.

- С Crossover Pad няма риск да нараните състезатели или приятели, докато ходите.

- Без шумово замърсяване - Crossover Pad е невероятно тих.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

- Ръкохватка произведена от два вида материал – корк и полимер

- Усъвършенствана каишка за китката: Свързване посредством магнитна система

- 4 въглеродни секции, за да бъде възможно най-лека

- Волфрамов връх

- Допълнителни накрайници Crossover

- Дължина в разгънато състояние: 130 см

- Дължина в сгънато състояние: 38 см

- Тегло: 2 х 215 грама

Технологии

МАГНИТНА СИСТЕМА ST MAGNETIC STRAP

Със своята магическа, магнитна, уникална и лесна за използване технология, закрепването на каишката на китката към щеката е детска игра. Не се притеснявайте, че трябва да уцелите точно отвора – магнитът ще свърши това дори без да гледате. След свързване към щеките каишките се заключват, така че докато ходите няма опасност щеките да се изплъзнат от ръцете ви. И накрая, отделянето им е много бързо; просто натиснете бутона и пуснете.

Ергономичната, усъвършенствана каишка за китката ви дава наистина лек, удобен и точен захват. Ще ви харесат удобната, дишаща материя и подсилените страни, като ви осигуряват невероятна опора и отлична стабилност.

CROSSOVER накрайници

Всички обичаме да се потапяме в природата, да я съхраняваме и да уважаваме дълбоката й тишина. Компанията TSL неизменно спазва този принцип и ето затова разработиха този модел накрайници.

Трите основни предимства на този модел са неговото сцепление, безшумен контакт и уважение към пътеките и бреговите линии. По време на вашата разходка той ще се адаптира към различните терени, които срещате и ще осигури изключително сцепление и стабилност. Всяка от 8-те петички на накрайника се огъва, когато се докосне в земята, гарантирайки сцепление, захват и обгръщане на терена.

СИСТЕМА ЗА СГЪВАНЕ

Системата за сгъване на щеките е проектирана така, че прибрани щеките да заемат възможно най-малко пространство и в същото време да позволява разгъването да ставабързо. Благодарение както на конструкцията, така и на перфектното сцепление между различните секции, тези щеки гарантират отлична устойчивост и стабилност.


Линк към производител

Цвят по каталог
PFBTC4M130
Размер
38 см, 130 см
Произход
Франция
Цвят
Шарен
Гаранция
2 години
Материал
Carbon
Стената Център
Да
Състав
Карбон
Продуктов код
PFBTC4M130
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки