×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сгъваеми щеки - Komperdell - Carbon FXP Trail

Сгъваеми щеки - Komperdell - Carbon FXP Trail

Komperdell
9008687373197
Последна наличност
254,00 лв.
Няма данък

Carbon Trail.FXP Foldable са саморазгъващи се карбонови щеки с фиксирана дължина. Произведени по уникална Komperdell технология, те се разпъват от самосебе си, след като освободите сегментите - просто хванете щеките за ръкохватките и отлепете велкро лепенките. Готови сте за прехода!

Дължина

Тегло: 0.211кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да
Кредитен модул ПБ лични финанси

12 x 24.21 лв.

Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от ПБ Лични Финанси.

12 x 23.71 лв.

 

CARBON TRAIL.FXP FOLDABLE

САМОРАЗГЪВАЩИ СЕ ЩЕКИ С ФИКСИРАНА ДЪЛЖИНА

Carbon Trail.FXP Foldable са саморазгъващи се карбонови щеки с фиксирана дължина (105/115/125/135) см. Произведени по уникална Komperdell технология, те се разпъват от самосебе си, след като освободите сегментите - просто хванете щеките за ръкохватките и отлепете велкро лепенките. Готови сте за прехода!

Ръкохватките са меки и удобни, изработени от специална пяна, така че дори и при продължително ползване ръцете ви да се чувстват добре. Удължената зона на захват е удобство, поради това, че позволява да местите ръцете си според наклона на ходене. Подплатените каишки за китки са прекрасна екстра и допринасят за намаляване умората в китките и ръцете.  Накрайниците с връх от волфрамов карбид са  гъвкави и проектирани да се огъват, ако щеката трябва да се забие, което помага да се предпазят сегментите от структурни повреди. 

Новоразработените FXP сгъваеми щеки на Komperdell ги прави отличен избор на всички обичащи туризма, преходите и спорта навън – от любителите на планинското бягане и ски туринга до тези на риболова на муха. Един чифт щеки е достатъчен за всички сезони!

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

• Ръкохватки Trail Pro 245 foam grip – изключително лека и приятна на докосване ръкохватка, гарантираща удобен захват с отлично сцепление. Удължена зона на захващане, което е особено удобно при ходене по стръмни склонове

• Каишки Comfort Padded strap – омекотени и комфортни каишки за китките

• 3 секции: карбон, ∅ 16 мм

• Саморазгъващ механизъм FXP – първия и единствен саморазгъващ се механизъм с твърда връзка между отделните сегменти, механична връзка и 30% по-ниско тегло

• Тегло: 189 грама  за  щека (115 см дължина)

Артикул: # 194 23 51-10 

Гаранция и обслужване: 3 ГОДИШНО ОБСЛУЖВАНЕ

KOMPERDELL предлага безплатен 3-годишен сервизен ремонт за всички телескопични щеки. Независимо как се е случило, просто върнете щеките в магазини Стената и те ще бъдат отремонтирани, абсолютно безплатно за вас, без задаване на въпроси и без да е необходима касова бележка за закупуване!*

*Важи за щеки закупени до три години назад

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

FXP сгъваеми щеки 

Първите и единствени саморазгъващи се сгъваеми щеки! 

Разработеният от Komperdell механизъм позволява, след освобождаване, щеките да се разгънат напълно самостоятелно, като в същото време сегментите се застопоряват здраво и надеждно. Фиксираната, механична връзка между отделните секции е такава, че се предотвратяват всякакви луфтове, а оттам и размествания и странични шумове, иначе толкова характерни за останалите сгъваеми щеки. Освен това механизмът в сгъваемите FXP щеки е изпълнен с по-малко на брой части, което позволява значителна редукция на теглото в съчетание с висока ефективност на боравене. 

ИНСТРУКЦИЯ ЗА ПОДДРЪЖКА:

Изсушавайте и почиствайте щеките си след употреба. Винаги съхранявайте телескопичните си щеки в отворено, нефиксирано състояние! Никога не използвайте смазочни материали върху или в щеката или в заключващия механизъм!

Внимание: Никога не използвайте щеката, ако е удължена над маркировката за максимална дължина.


Линк към производител

Цвят по каталог
1942351-10
Размер
105 см
Произход
Австрия
Цвят
Черен
Гаранция
3 години
Материал
Carbon composite
Стената Център
Да
Състав
Карбон
Продуктов код
1942351-10
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки