Раница - Ortovox - Free Rider 22 S...
Раница - Ortovox - Free Rider 22 S...
Раница - Ortovox - Free Rider 22 S...
Раница - Ortovox - Free Rider 22 S...
Раница - Ortovox - Free Rider 22 S...

Раница - Ortovox - Free Rider 22 S (Short Back)

Ortovox
4250875276970
Последна наличност
311,00 лв.
Няма данък

ORTOVOX защитава. Този ръководен принцип е и централен фокус при разработването на серията FREE RIDER. Раницата за даунхил фрирайдъри има протектор за гърба SPS Flex, който комбинира система за гърба и протектор в една гъвкава цялост. Изработен от осем подложки, които остават удобно гъвкави дори и при студ, TÜV-сертифицираният протектор се адаптира към тялото и абсорбира ударите. Освен оптимизирания протектор за гърба, FREE RIDER 22 S има и някои нови и оптимизирани функции: в допълнение към диагоналните закрепващи ленти за ски и сноуборд, по-големият модел FREE RIDER има страничен държач за ски. Напълно интегрираната мрежа за каската, съвместимостта със система за хидратация и широкият колан на ханша за оптимално прилягане са стандартни характеристики на серията FREE RIDER, както са и държачите за пикела и щеки, и предпазното отделение. Малкото горно отделение може да се използва съхранение на малки предмети или леко яке. Но това не означава допълнително тегло - напротив: FREE RIDER 22 S е значително по-лека.

Цвят

Цвят по каталог

Обем

Тегло: 1.190кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да

БЕЗУПРЕЧНО ПРИЛЯГАНЕ И МАКСИМАЛНА ЗАЩИТА

FREE RIDER 22 S

ORTOVOX защитава. Този ръководен принцип е и централен фокус при разработването на серията FREE RIDER. Раницата за даунхил фрирайдъри има протектор за гърба SPS Flex, който комбинира система за гърба и протектор в една гъвкава цялост. Изработен от осем подложки, които остават удобно гъвкави дори и при студ, TÜV-сертифицираният протектор се адаптира към тялото и абсорбира ударите. Използваме SAS-TEC защитна пяна. След прилагане на сила отвън, тази вискоеластично пяна бързо се връща към първоначалната си форма. За разлика от други омекотяващи материали, тя може да устои на множество удари (въздействието не разрушава протектора) и реагира дори на малки приложения на сила. Омекотяването се осъществява в почти линейна форма, което поддържа напрежението върху човешкото тяло ниско.

Освен оптимизирания протектор за гърба, FREE RIDER 22 S има и някои нови и оптимизирани функции: в допълнение към диагоналните закрепващи ленти за ски и сноуборд, по-големият модел FREE RIDER има страничен държач за ски. Напълно интегрираната мрежа за каската, съвместимостта със система за хидратация и широкият колан на ханша за оптимално прилягане са стандартни характеристики на серията FREERIDE, както са и държачите за пикела и щеки, и предпазното отделение. Малкото горно отделение може да се използва съхранение на малки предмети или леко яке. Но това не означава допълнително тегло - напротив: FREE RIDER 22 S е значително по-лека.

Както при всички раници ORTOVOX, серията FREERIDE включва нашата карта за спешни случаи. В случай на извънредна ситуация картата предоставя информация за пострадалия и позволява по-бързо и по-ефективно лечение.


ЗАЩИТА, КОЯТО ТИ ПАСВА

Тези, които се измъкват от тълпите и се отправят към планините, се нуждаят от защита. Но само екипировката, която пасва добре, може да предпази тялото перфектно. Ето защо ORTOVOX FREERIDER се предлага в три различни размера. С нашите TÜV-сертифицирани протектори, ние предлагаме защита от нараняване за всяка височина и дължина на гърба. Малият размер (S) е идеална за дължина на гърба от 36 - 44 см и височина приблизително 150 - 175 см. Средният размер е за гръб с дължина от 42 - 50 см и височина приблизително 170 - 195 см. Големият размер (L) е за дължина на гърба от 47 - 55 см и височина приблизително 180 - 200 см. Широката лента, обгръщаща ханша, осигурява перфектно прилягане на протектора - особено когато това е от най-голямо значение.


ХАРАКТЕРИСТИКИ:

-  Лента за гърдите със сигнална свирка

-  Държач за сноуборд и снегоходки

-  Ярка вътрешност

-  Водоустойчив цип

-  Отделение за съхранение

-  Мрежа за каска

-  Голям колан на ханша

-  Достъп до основното отделение: отпред

-  Джоб на ханша

-  А-Skifix

-  D-Skifix

-  Компресираща лента

-  Съвместима със система за хидратация

-  Достъп до основното отделение: откъм гърба

-  Държач за пикел и щеки

-  SPS Flex протектор на гърба

-  Интегрирана карта за спешни случаи

-  Ключодържател

Тегло: 1190 грама

Материал: Nylon 420D Ballshadow / Nylon 420D Oxford (Melange) / Nylon 420D Robic

Документацията на TÜV / GS може да бъде намерена тук


Линк към производител

Цвят по каталог
Aqua
Цвят
Син
Материал
Nylon 420D Ballshadow / Nylon 420D Oxford (Melange) / Nylon 420D Robic
Раници колан
Кръстен колан, Гръден колан
Раници гръб
SPS Back Protector
Обем, л
22 л
Височина, см
52
Широчина, см
30
Дебелина, см
15
Стената Център
Да
2019-11-21
Няма отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Data

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.