Раница - Ortovox - Trace 18 S
Раница - Ortovox - Trace 18 S
Раница - Ortovox - Trace 18 S

Раница - Ortovox - Trace 18 S

Ortovox
4251422537209
Налично
196,00 лв.
Няма данък

TRACE 18 S се фокусира върху най-важното, без да се правят компромиси със защитата на тялото или комфорта. Със своя по-къс гръб, раницата TRACE 18 S е проектирана специално за по-ниски хора. Здрава, лека и безопасна: С тегло само 430 грама, раницата за ски турове и бързи преходи TRACE 18 S е направена както за трудни изкачвания нагоре, така и за бързо спускане. Серията TOUR поставя нови стандарти със своя свалящ се заден панел 2FOAM: той е по-мек от външната страна за по-голям комфорт откъм гърба, а от вътрешната страна е с по-твърда пяна, за да предпава от наранявания като тези например, които могат да бъдат причинени от елементите на екипировката за лавинна безопасност. 

Цвят

Цвят по каталог

Обем

Тегло: 0.430кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
склад ЖИТНИЦА: Да
Кредитен модул Париба лични финанси

Вземи само за 23.74 лв.

9 x 23.74 лв.TRACE 18 S

ЛЕКА И КОМПАКТНА РАНИЦА ЗА СКИ ТУРОВЕ И БЪРЗИ ПРЕХОДИ


ЗДРАВИНА, ЛЕКОТА И БЕЗОПАСНОСТ

Изключително минималистична в сегмента на свръхлеките раници за ски турове на ORTOVOX, раницата TRACE 18 S се фокусира върху най-важното, без да се правят компромиси със защитата на тялото или комфорта.

- Пълен комфорт и леко тегло, въпреки всички основни характеристики

- Свялящ се заден панел 2FOAM, който служи за повишена стабилност и безопасност

- Светлоотразителни елементи гарантиращи по-добра видимост и по този начин повече безопасност в тъмното

- По-къса система за гърба, което я прави подходяща за дами и като цяло за по-ниски хора 

Здрава, лека и безопасна: С тегло само 430 грама, раницата за ски турове и бързи преходи TRACE 18 S е направена както за трудни изкачвания нагоре, така и за бързо спускане.

Серията TOUR поставя нови стандарти със своя сменяем заден панел 2FOAM: той е по-мек от външната страна за по-голям комфорт откъм гърба, а от вътрешната страна е с по-твърда пяна, за да предпава от наранявания като тези например, които могат да бъдат причинени от елементите на екипировката за лавинна безопасност. Друга особеност на тази лека раница за скоростни придвижвания са нейните светлоотразителни елементи, които гарантират подобрена видимост и допълнителна безопасност в ранните сутрешни часове или в късните часове на вечерта.

Със своята по-къса система за гърба, раницата TRACE 18 S е проектирана специално за по-ниски хора. Оборудването за лавинна безопасност може да се съхранява в основното отделение, като същевременно  остава много място за дрехи и друг инвентар. Плътното прилягане също предлага максимална свобода на движенията за амбициозните любители на ските, интензивното движение и леката екипировка. Мрежестите презрамки гарантират, че раницата има добра вентилация и теглото се разпределя оптимално. И за онези случаи, когато бързината е от съществено значение: големият мрежест страничен джоб с два отвора осигурява директен достъп до напитки, хранителни блокчета и други дребни предмети. Допълнителните възможности като устройство за диагонално закрепване на ски, закрепване на пикел и щеки за ходене, както и интегрирана мрежа за каска превръщат TRACE 18 S в специален партньор за онези любители на зимната планина и ските.


Устойчивите бизнес практики, тези които имат, в дългосрочен план, положително влияние върху околна среда и местна общност, също играят важна роля, когато става дума за производство на оборудването и екипировката в ORTOVOX. Затова раниците TRACE се произвеждат от малък бизнес, който е одитиран от FAIR WEAR FOUNDATION (FWF) (фондация работеща за подобряване на условията на работа във фабриките за облекло), с което се дава изключителен пример за добри стандарти на работа във Виетнам.


МАТЕРИАЛ

NYLON 200D RIPSTOP 

Материята е изключително лека, но същевременно и много устойчива на скъсване и износване, благодарение на ripstop характеристиките си. Вътрешната страна е с полиуретаново покритие, което прави тъканта също така водоустойчива.


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

- Гръден ремък със сигнална свирка

- Ярък цвят отвътре

- Водоустойчив цип

- Мрежа за каска

- Отделение за географска карта

- Устройство за диагонално закрепване на ски

- Джоб на кръстния колан

- Съвместима с хидратираща система – торба за вода

- Достъп до основното отделение: отзад

- Устройство за закрепване на пикел и щеки за ходене

- Ключодържател

- Странично отделение от мрежеста тъкан

- Карта за извънредни ситуации


ТЕГЛО: Максимум 430 грама, минимум 380 грама

МАТЕРИАЛ: Nylon 210 ripstop


Линк към производител
Цвят по каталог
Night blue
Цвят
Син
Материал
Nylon 210 ripstop
Раници колан
Гръден ремък, Кръстен колан
Раници гръб
Removable 2FOAM back
Обем, л
18 л
Височина, см
51
Широчина, см
32
Дебелина, см
14
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
склад ЖИТНИЦА
Да
2020-08-20
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.