• Разпродажба!

Раница - Ortovox - Free Rider 26

Ortovox
4250091797662
Последна наличност
330,00 лв.

ORTOVOX защитава. Този ръководен принцип е и централен фокус при разработването на серията FREE RIDER. Раницата за даунхил фрирайдъри има протектор за гърба SPS Flex, който комбинира система за гърба и протектор в една гъвкава цялост. Изработен от осем подложки, които остават удобно гъвкави дори и при студ, TÜV-сертифицираният протектор се адаптира към тялото и абсорбира ударите. Освен оптимизирания протектор за гърба, FREE RIDER 26 има и някои нови и оптимизирани функции: в допълнение към диагоналните закрепващи ленти за ски и сноуборд, по-големият модел FREE RIDER има страничен държач за ски. Напълно интегрираната мрежа за каската, съвместимостта със система за хидратация и широкият колан ханша за оптимално прилягане са стандартни характеристики на серията FREE RIDER, както са и държачите за пикела и щеки, и предпазното отделение. Малкото горно отделение може да се използва съхранение на малки предмети или леко яке. Но това не означава допълнително тегло - напротив: FREE RIDER 26 е значително по-лека. Раницата е със стандартен размер за гръб с дължина от 42 - 50 см и височина на ползващия приблизително 170 - 195 см. 

Цвят

Цвят по каталог

Обем

Тегло: 1.330кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да

БЕЗУПРЕЧНО ПРИЛЯГАНЕ И МАКСИМАЛНА ЗАЩИТА

ORTOVOX защитава. Този ръководен принцип е и централен фокус при разработването на серията FREE RIDER. Раницата за даунхил фрирайдъри има протектор за гърба SPS Flex, който комбинира система за гърба и протектор в една гъвкава цялост. Изработен от осем подложки, които остават удобно гъвкави дори и при студ, TÜV-сертифицираният протектор се адаптира към тялото и абсорбира ударите. Използваме SAS-TEC защитна пяна. След прилагане на сила отвън, тази вискоеластично пяна бързо се връща към първоначалната си форма. За разлика от други омекотяващи материали, тя може да устои на множество удари (въздействието не разрушава протектора) и реагира дори на малки приложения на сила. Омекотяването се осъществява в почти линейна форма, което поддържа напрежението върху човешкото тяло ниско.


Освен оптимизирания протектор за гърба, FREE RIDER 26 има и някои нови и оптимизирани функции: в допълнение към диагоналните закрепващи ленти за ски и сноуборд, по-големият модел FREE RIDER има страничен държач за ски. Напълно интегрираната мрежа за каската, съвместимостта със система за хидратация и широкият колан ханша за оптимално прилягане са стандартни характеристики на серията FREE RIDER, както са и държачите за пикела и щеки, и предпазното отделение. Малкото горно отделение може да се използва съхранение на малки предмети или леко яке. Но това не означава допълнително тегло - напротив: FREE RIDER 26 е значително по-лека.


Както при всички раници ORTOVOX, серията FREERIDE включва нашата карта за спешни случаи. В случай на извънредна ситуация картата предоставя информация за пострадалия и позволява по-бързо и по-ефективно лечение.


ЗАЩИТА, КОЯТО ТИ ПАСВА

Тези, които се измъкват от тълпите и се отправят към планините, се нуждаят от защита. Но само екипировката, която пасва добре, може да предпази тялото перфектно. Ето защо ORTOVOX FREERIDER се предлага в три различни размера. С нашите TÜV-сертифицирани протектори, ние предлагаме защита от нараняване за всяка височина и дължина на гърба. Малкият размер (S) е идеална за дължина на гърба от 36 - 44 см и височина приблизително 150 - 175 см. Средният размер е за гръб с дължина от 42 - 50 см и височина приблизително 170 - 195 см. Големият размер (L) е за дължина на гърба от 47 - 55 см и височина приблизително 180 - 200 см. Широката лента, обгръщаща ханша, осигурява перфектно прилягане на протектора - особено когато това е от най-голямо значение.

Документацията по TÜV/GS може да бъде намерена тук


ХАРАКТЕРИСТИКИ:

-  Лента за гърдите със сигнална свирка

-  Държач за сноуборд и снегоходки

-  Ярка вътрешност

-  Водоустойчив цип

-  Отделение за съхранение

-  Мрежа за каска

-  Голям колан за ханша

-  Достъп до основното отделение: отпред

-  Джоб на ханша

-  А-Skifix (класическо устройство за странично закрепване на ски, като се използват притягащи ремъци)

-  D-Skifix (промушване на ските през ухо, след което се осигуряват с ремъци скрити в левия раменен ремък на раницата)

-  Компресираща лента

-  Съвместима със система за хидратация

-  Достъп до основното отделение: откъм гърба

-  Държач за пикел и туристически щеки

-  Ключодържател

-  SPS Flex - гъвкав протектор на гърба

-  Интегрирана карта за спешни случаи

Тегло: 1330 грама

Материал: 420D Nylon Velocity/500D Nylon


Цвят по каталог
Black/Anthracite
Цвят
Черен
Материал
 Nylon 420D ballshadow / Nylon 840D ballistic / Hypalon
Раници колан
Кръстен колан, Гръден колан
Раници гръб
SPS Back Protector
Обем, л
26 л
Височина, см
57
Широчина, см
27
Дебелина, см
18
Стената Център
Да
2019-09-24
Няма отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.