×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Маска - Julbo - Quickshift twiCEme - RP 1-3
Маска - Julbo - Quickshift twiCEme - RP 1-3
Маска - Julbo - Quickshift twiCEme - RP 1-3
Маска - Julbo - Quickshift twiCEme - RP 1-3
Маска - Julbo - Quickshift twiCEme - RP 1-3
Маска - Julbo - Quickshift twiCEme - RP 1-3
Маска - Julbo - Quickshift twiCEme - RP 1-3
Маска - Julbo - Quickshift twiCEme - RP 1-3
Маска - Julbo - Quickshift twiCEme - RP 1-3
Маска - Julbo - Quickshift twiCEme - RP 1-3

Маска - Julbo - Quickshift twiCEme - RP 1-3

Julbo
3660576236110
Налично
329,00 лв.
Няма данък

QUICKSHIFT twICEme® е ски и сноуборд маска със система Switch Air, осигуряваща активен контрол на вентилацията на маската посредством двата свалящи се елемента в основата. Освен това маската разполага и с интегрирана система twICEme® с чип, съдържащ лична и медицинска информация, която да бъде на моментално разположение на спасителните екипи в случай на инцидент.
 

на 12 вноски по 30.71 лв.

Цвят

Цвят по каталог

Вид Плака

Тегло: 0.120кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
Кредитен модул Париба лични финанси

Вземи само за 30.71 лв.

12 x 30.71 лв.

 

QUICKSHIFT TWICEME®

СКИ И СНОУБОРД МАСКА С МИКРОЧИП


ВЕНТИЛИРАНЕ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

QUICKSHIFT twICEme® е ски и сноуборд маска със система Switch Air, осигуряваща активен контрол на вентилацията на маската посредством двата свалящи се елемента в основата. Благодарение на тази иновативна система, създадена от Julbo, Quickshift е еднакво добра, без значение на интензивност и натоварване, както нагоре при продължителни изкачвания, така и надолу при скоростни спускания. Конструкцията без рамка (frameless construction) и цилиндричните лещи осигуряват перфектни зрително поле, прилягане и външен вид, докато фотохроматичните плаки гарантират оптимални оптични качества без значение какви са атмосферните условия.

Ски маската QUICKSHIFT twICEme® има интегрирана система twICEme®, съдържаща медицински идентификационен чип. Той представлява цифрово устройство, което прави жизненоважна информация лесно достъпна в извънредни ситуации, използвайки вашия смартфон. Чипът е интегриран директно в каската, като потребителят може да запаметява в него лична информация (медицинска данни, спешни контакти, лични идентификатори, данни за връзка, застрахователна информация), за да я направи незабавно достъпна за спасителните екипи, в случай на злополука. По този начин, хората, които първи реагират на място, при евентуален инцидент, могат моментално да получат информацията, от която се нуждаят, което може значително да съкрати времето за реакция при спешни случаи.


СПЕЦИФИКАЦИИ

·  Височина на плаката : 93 мм

·  Широчина на плаката : 172 мм

·  Размер: за възрастни

·  Тегло : 120 грама


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

• Покритие против замъгляване: Лещите от вътрешната страна притежават специално покритие, което допълнително препятства замъгляването

• Въздушен поток: вградено вентилиране на лещите, което позволява циркулация на въздуха, за да се предотврати образуване на конденз

• Комфортна мека пяна с две плътности: Два слоя мека пяна за комфортно прилягане и абсорбиране на сътресения с приятен на докосване завършек в контакт с лицето

• Цилиндрични двойни лещи

• Ластик с двустранно регулиране: Ластикът се наглася лесно и бързо чрез два елемента от двете страни

• По-широк ластик: Ластикът е по-широк, което означава по-висока стабилност и сцепление с каската и по-агресивен стил

• Силиконов принт по цялата дължина: Ластикът е със силиконов принт, което подобрява сцеплението

• Минималистична рамка: Супертънка рамка, която не препятства погледа на каращия и осигурява широко зрително поле, както по хоризонтала, така и по вертикала

• Съвместим ластик: Ластикът е съвместим с всички видове каски

• Невидимо закрепяне на ластика: Ластикът е вмъкнат директно в държачите за минималистичен външен вид

• SwitchAir System: Благодарение на два свалящи се елемента от долната част на рамката, маската има по-малък контакт с лицето и позволява отлична циркулация на въздуха, така че комфортът и видимостта са гарантирани по време на тежко и трудно изкачване. Двата елемента лесно се връщат на мястото си посредством магнитно закрепване.

• Интегрирана twICEme® система, съдържаща чип за медицинска идентификация, даваща на лицата, реагиращи първи в случай на злополука достъп до основни медицински и спешни данни за контакт


ПЛАКИ

REACTIV High Contrast 1-3 

ВИСОК КОНТРАСТ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН

Фотохроматичните лещи REACTIV Performance (кат. 1 до 3 - коефициент на пропускане на видимата светлина: 17% до 75%) стават по-тъмни или по-светли, за да съответстват на променящите се светлинни условия. Предлагат еднакво ефективно представяне както при лоши, така и при ясни условия. Червен основен нюанс за подчертаване на релефа. С дълготрайно вътрешно покритие против замъгляване.

- Технология NTS (Non Temperature Sensitive): лещата става по-тъмна или по-светла, независимо от температурата.

- Защита от слънце: Фотохроматична

- VLT (коефициент на пропускане на видима светлина): 17% - 75%

- Материал: Trivex


КАКВО Е twICEme®

twICEme® е дигитално устройство (микрочип), което позволява лесен достъп чрез смартфон до жизнено важна информация в случай на злополука или инцидент. Микрочипът е вграден в каската или ски очилата. Ползващият екипировка с това означение, twICEme®, може да качи информация на микрочипа, така че спасителните екипи ще имат лесен и бърз достъп до:

-  Лична информация

-  Персонални отличителни черти

-  Медицинска информация

-  Данни за застраховката

-  Контакти на близки лица

КАК РАБОТИ twICEme®

twICEme® е микрочип с NFC технология, така че не се нуждае захранване, интернет или GSM, за да комуникира. Просто задръжте телефон с активирано NFC в непосредствена близост до символа на twICEme® върху екипировката, за да получите качената информация за секунди.

ПОТРЕБИТЕЛ

Ползващите екипировка с twICEme® могат да качат данните си лесно и бързо чрез специалната апликация на twICEme®, която е налична в Google Play и в App Store.


Линк към производител

Цвят по каталог
Black
Произход
Тайван
Цвят
Черен
Гаранция
2 години
Очила плака
REACTIV Performance 1 - 3 HC
Маска размер
XL
Маска геометрия плака
Цилиндрична
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
Състав
Синтетични материали
Продуктов код
J76273201
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.