• Намалена цена

Снегоходки - TSL - Symbioz Motion 2

TSL
3436500415285
Последна наличност
247,00 лв. 330,00 лв. -83,00 лв.
Снегоходки - TSL - Symbioz Mot

Цвят

Цвят по каталог

За хора с тегло от:

Тегло: 2.030кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Серията Symbioz са висок клас снегоходки, които се отличават с изключителна гъвкавост и напасващи се към особеностите в походката на всеки, както и към всякакъв терен – с две думи несравнимо динамични и адаптиращи се снегоходки. Това е Hyperflex концепцията, разработена от TSL. Symbioz снегоходките са отличен избор на всички, които търсят комфорт и надеждност при своите излизания в зимната планина.
Термопластичните подсилващи елементи осигуряват опора за Symbioz, за да осигурят естествена походка както при фазата на огъване, така и при тази на усукване.
Формата на пясъчен часовник ви позволява да ходите по естествен начин и осигурява перфектно сцепление.
Комфорт и сигурност на затягането, чрез каишките, системата за запомняне на размера на обувката, заключващата система с тресчотки и възможността за странично регулиране.
Улеснен контрол на коконата – просто я натиснете с щеката, за да повдигнете петата. Това е системата за лесно изкачване Easy Ascent heel lift. С повдигната кокона по време на изкачване няма да усетите никакво чувство на дискомфорт под крака, тъй като тежестта ви се разпределя по цялата задна част на автомата.
Предните зъби осигуряват максимално сцепление при стръмни склонове.
8 големи независими зъби от неръждаема стомана, устойчиви на изтриване, (вдъхновени от котките за алпинизъм) са винаги разположени под опорните точки на стъпалото за всички размери на обувките, като по този начин се избягва загубата на енергия. Те осигуряват отлично сцепление [нагоре], съпротивление [надолу] и голяма стабилност при движение настрани [по наклон] през цялото време на прехода.
Серията Symbioz осигурява пълна “запаметяваща” система памет за формата на обувката (размер и предна част). Това осигурява отличен контрол върху крака в широк диапазон от размери и при всички видове ситуации. След като бъдат направени тези предварителни настройки, снегоходките могат да се поставят лесно и бързо преди всяко носене.
Цвят по каталог
Titan
Размер
59 x 21 (За обувки от 39 до 47 номер)
Цвят
Черен
Стената Младост
Да
Тегло на ползващия
50 до 120 кг
2019-08-10
Няма отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.