Снегоходки - TSL - Symbioz Hyperflex...
Снегоходки - TSL - Symbioz Hyperflex...
Снегоходки - TSL - Symbioz Hyperflex...
Снегоходки - TSL - Symbioz Hyperflex...

Снегоходки - TSL - Symbioz Hyperflex Motion 2

TSL
3436500415292
Налично
399,00 лв.
Няма данък

Снегоходки SYMBIOZ HYPERFLEX MOTION 2: Новата версия SYMBIOZ HYPERFLEX MOTION 2 са снегоходки с подобрено сцепление благодарение на осемте нови стоманени зъба. Лесно и бързо се поставят, прилягат и се закрепват удобно и стабилно, а благодарение на HYPERFLEX концепцията на TSL гарантират несравнимо комфортно стъпване и максимално естествена походка. Три възможни размера за потребители с тегло от 30 до 140 килограма.

Цвят

Цвят по каталог

За хора с тегло от:

Тегло: 2.230кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
склад ЖИТНИЦА: Да
Кредитен модул Париба лични финанси

Вземи само за 37.24 лв.

12 x 37.24 лв.

на 12 вноски по 37.24 лв.


HYPERFLEX SNOWSHOES

SYMBIOZ HYPERFLEX MOTION 2

СНЕГОХОДКИ


Снегоходки SYMBIOZ HYPERFLEX MOTION 2: Новата версия SYMBIOZ HYPERFLEX MOTION 2 са снегоходки с подобрено сцепление благодарение на осемте нови стоманени зъба. Лесно и бързо се поставят, прилягат и се закрепват удобно и стабилно, а благодарение на HYPERFLEX концепцията на TSL гарантират несравнимо комфортно стъпване и максимално естествена походка. Три възможни размера за потребители с тегло от 30 до 140 килограма.

Серията SYMBIOZ HYPERFLEX са висок клас снегоходки, които се отличават с изключителна гъвкавост и напасващи се към особеностите в походката на всеки, както и към всякакъв терен – с две думи несравнимо динамични и адаптиращи се снегоходки. Това е благодарение на HYPERFLEX концепцията, разработена от TSL. SYMBIOZ HYPERFLEX снегоходките са отличен избор на всички, които търсят комфорт и надеждност при своите чести излизания в зимната планина.


ОПИСАНИЕ

ЕСТЕСТВЕНА ПОХОДКА

Изключително гъвкави и леки, с ергономично прикрепване към крака, снегоходките Symbioz се адаптират към неравностите на терена, за да дадат изключителнo сцепление, стабилно и естествено стъпване. Вградените вложки осигуряват еластичност и лекота и осигуряват несравнимо усещане за свободно и лесно движение по снега.

ТЕРМОПЛАСТИЧНИ ПОДСИЛВАЩИ ЕЛЕМЕНТИ

Термопластичните подсилващи елементи подпомагат ограниченията на изкривяването на SYMBIOZ ACCESS, за да осигурят напълно естествена походка, както във фазата на огъване, така и във фазата усукване, предавайки на 100% енергията от движението ви към снега

ПРИКРЕПВАНЕ КЪМ КРАКА

Гъвкавото прикрепване на снегоходката към обувката с помощта на каишки осигурява високо ниво на комфорт и необходима подвижност на крака.

Регулиране на заключването: Тази лесна за използване настройка позволява да наместите и запаметите дължината според размера на обувката ви, така че снегоходките ви ще са готови за всички ваши следващи преходи.

Предно бързо гъвкаво пристягане и закопчаване посредством каишка.

Странична настройка: снегоходките осигуряват още по-голям комфорт посредством системата си за странично регулиране, с която се напасват към всякаква ширина на обувката, така че да се осигури максимално обхващане на краката.

Предварително регулиране при глезена: Позволява ви да центрирате меката подложка при извивката на ходилото и да я фиксирате постоянно на тази позиция, всичко с цел максимален комфорт.

Пристягане и отпускане чрез храпова система (тресчотка) за сигурно и бързо прилягане и закрепване.

Каишка произведена от биматериал (състояща се от два материала) за по-голям комфорт.

Система за абсорбиране на шум и удари (SSAS).

Система за повдигане на петите, което намалява напрежението при изкачване. Системата се активира лесно само чрез натиск с помощта на щеката.


СЦЕПЛЕНИЕ 

Гъвкавата, огъваща и усукваща се рамка следва формата на терена, осигурява превъзходна стабилност и пълна безопасност и избягва внезапно приплъзване в много ситен сняг.

• Предните зъби осигуряват максимално сцепление при стръмни склонове.

• Вертикалните остриета осигуряват превъзходно сцепление и контрол върху наклони или стръмни склонове при мек сняг.

• 8 сменяеми стоманени зъба подобни на тези на котките. 


КОМФОРТ И ЛЕКОТА

Удобни и лесни за поставяне благодарение на системата за предварително регулиране на дължината, която запаметява размера на обувката. А благодарение на удобните каишки на системата за закрепване на снегоходките, фокусът на Symbioz Hyperflex е поставен върху движението на краката, което рамката осигурява. Интегрираната към системата за прикрепване „кокона“ (за повдигане на петата) се активира лесно само с натискане надолу с помощта на щеката. Също така, по време на изкачвания, няма да имате никакво усещане за дискомфорт под краката, тъй като теглото ви се разпределя по цялата рамка. 


Всеки чифт снегоходки е снабден с чанта за транспорт и съхранение.


SYMBIOZ MOTION 2 S

SYMBIOZ MOTION 2 M

SYMBIOZ MOTION 2 L

Размер на обувката

№ 37 – 44 жени

№ 39 – 47 мъже

№ 41 – 50 мъже

Тегло на потребителя

30 – 80 кг

50 – 120 кг

70 – 140 кг

Размери на снегоходката

52,5 – 19 см

59 – 21 см

69 – 22,5 см

Тегло на снегоходката

965 грамаедната

1015 грама едната

1115 грама едната

Стоманени зъби

2 х 8

2 х 8

2 х 8

Предни зъби

Да

Да

Да


ТЕХНОЛОГИИ

КОНЦЕПЦИЯ HYPERFLEX

ЕСТЕСТВЕНА ПОХОДКА: Супер гъвкави и леки, с ергономично прикрепване към обувката, снегоходките Symbioz се адаптират към неравностите на терена, за да придадат изключително сцепление и естествено стъпване. Вложките осигуряват еластичност и лекота и предлагат несравнимо усещане за свободно и лесно движение, предавайки на 100% енергията от движението ви към снега


ФОРМА НА ПЯСЪЧЕН ЧАСОВНИК

Снегоходките TSL съчетават достоен за пример комфорт с максимални експлоатационни качества при всички видове сняг. Формата на пясъчен часовник ви позволява да ходите по естествен начин и осигурява перфектно сцепление.

СТРАНИЧНО РЕГУЛИРАНЕ 

По-голям комфорт се осигурява посредством системата за странично регулиране на тези снегоходки, която ще приеме всяка ширина на обувката, за да даде максимално обхващане на крака. Патент на TSL. 

РЕГУЛИРАНЕ НА ЗАКЛЮЧВАНЕТО

Просто натиснете бутоните на заключването и плъзнете частта на петата до желания размер, за да регулирате дължината според размера на обувката. Така снегоходката ще бъде готова за използване по време на всички бъдещи преходи.

СИСТЕМА ЗА АБСОРБИРАНЕ НА ЗВУК И УДАР S.S.A.S.

Система за поглъщане на Шум и удари – патент на TSL. За да се насладите напълно на тишината на природата. TSL решава проблема с шумното ходене като създава системата за абсорбиране на звук и удари.

ЛЕСНО ИЗКАЧВАНЕ

Повдигането на петите (посредством специален елемент вграден към снегоходката, наречен жаргонно „кокона“) улесняват ходенето по време на дълги изкачвания нагоре и намаляват умората на мускулите на прасеца. Повдигането на петите се активира лесно чрез оказване на натиск с помощта на щеката, така че няма да има нужда да се навеждате.


Цвят по каталог
Titan
Размер
69 x 22.5 (За обувки от 41 до 50 номер)
Цвят
Черен
Стената Младост
Да
склад ЖИТНИЦА
Да
Тегло на ползващия
70 до 140 кг
2021-08-04
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.