Снегоходки - TSL - Highlander Tour L
Снегоходки - TSL - Highlander Tour L
Снегоходки - TSL - Highlander Tour L

Снегоходки - TSL - Highlander Tour L

TSL
3436500416206
Налично
369,00 лв.
Няма данък

Снегоходки HIGHLANDER TOUR L: HIGHLANDER TOUR са снегоходки снабдени със стандартната система за бързо и лесно слагане, пристягане и сваляне. Извън очевидната достъпност на своята система за регулиране, HIGHLANDER TOUR осигуряват отлични стабилност и ефективно сцепление при всички видове сняг. HIGHLANDER TOUR L са подходящи за потребители с тегло 68 до 136 килограма. 

Цвят

Цвят по каталог

За хора с тегло от:

Тегло: 1.960кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
склад ЖИТНИЦА: Да
Кредитен модул Париба лични финанси

Вземи само за 34.44 лв.

12 x 34.44 лв.

на 12 вноски по 34.44 лв.


HIGHLANDER SNOWSHOES

HIGHLANDER TOUR

СНЕГОХОДКИ


Снегоходки HIGHLANDER TOUR L: HIGHLANDER TOUR са снегоходки снабдени със стандартната система за бързо и лесно слагане, пристягане и сваляне. Извън очевидната достъпност на своята система за регулиране, HIGHLANDER TOUR осигуряват отлични стабилност и ефективно сцепление при всички видове сняг. HIGHLANDER TOUR L са подходящи за потребители с тегло 68 до 136 килограма. 

HIGHLANDER TOUR притежават структурирана рамка, специална извивка зад петата, странични назъбени шини, стоманени зъби отпред и отдолу, които гарантират ефективното сцепление, стабилност и надеждност, подсигурени от системите за закрепване и нагласяне и другите прецизни технологии, така че характеристиките се допълват с комфорт и удобство, за да извлечете максимума от вашите снежни преходи. Нека приключението започне!


ОПИСАНИЕ

РАМКА И СЦЕПЛЕНИЕ НА СНЕГОХОДКИТЕ HIGHLANDER

- СПЕЦИАЛНА БАЛАНСИРАЩА ИЗВИВКА В ЗАДНАТА ЧАСТ

Целта на специалната извивка зад петата е да смекчава стъпването ви, като ви помага да водите крака си по време на процеса на ходене, независимо дали върху равни повърхности или наклони.

- Предни зъби за отлично сцепление

Остър, многозъбен захват отпред при пръстите за максимално сцепление по стръмни наклони. Изработен от неръждаема стомана, той е направен така, че да издържи на теста на времето.

- Странични назъбени шини

Сменяемите назъбени шини, разположени отстрани по периферията на рамката, осигуряват отлично сцепление върху всички видове сняг. 3D дизайнът и формата на пясъчен часовник помагат за предотвратяване на подхлъзване, докато вървите нагоре, като същевременно осигуряват подобрено сцепление при движението ви надолу по склона.

- Структурирана рамка

Структурираната рамка с напречни шини спомага да се гарантира контрол и сцепление както върху мек, така и върху компактен сняг.

- Захват на контактната зона

Патент на TSL, специалните композитни зъби под извивката на снегоходката зад петата изрязват и изхвърлят снега, осигурявайки по-добро сцепление при движение надолу.

- Стоманени зъби отдолу

Независимо дали сте на равни или наклонени повърхности, първоначалният контакт със снега се осъществява с помощта на два двупосочни зъба от неръждаема стомана, разположени отдолу под рамката, зад предните зъби.


ПРИКРЕПВАНЕ КЪМ КРАКА

• Гъвкавото прикрепване на снегоходката към обувката с помощта на каишки осигурява високо ниво на комфорт и необходима подвижност на крака.

• Регулиране на заключването: Тази лесна за използване настройка запаметява размера на обувката ви за всички ваши излети със снегоходки.

• Предно затягане с каишка.

• Странична настройка: снегоходките предлагат по-голям комфорт със системата си за странично регулиране, която ще става за всякаква ширина на обувката, за да осигури максимално обхващане на краката.

• Предварително регулиране при глезена: Позволява ви да центрирате меката подложка при извивката на ходилото и да я фиксирате постоянно на тази позиция, всичко с цел максимален комфорт.

• Пристягане и отпускане чрез храпова система (тресчотка) за сигурно и бързо прилягане и закрепване.

• Каишка произведена от би-материал (състоящ се от два материала), спомага за високия комфорт

• Система за абсорбиране на шум и удар (SSAS).

• Лесна за използване система за повдигане на петата, активирана лесно, само чрез натиск с помощта на щеката.


Всеки наш чифт снегоходки е снабден с чанта за транспорт и съхранение.


ХАРАКТЕРИСТИКИ


HIGHLANDER TOUR S

HIGHLANDER TOUR M

HIGHLANDER TOUR L

Номер на обувката

39 – 43 жени

40 – 46 мъже

42- 48 мъже

Тегло на потребителя

30 – 81 кг

50 – 118 кг

68 – 136 кг

Размери на снегоходката

52,7 – 19,05 см

61,5 – 20,3 см

68.6 – 21,6 см

Тегло на снегоходката

890 гр. всяка

930 гр. всяка

980 гр. всяка

Стоманени зъби

2 х 2

2 х 2

2 х 2

Предни зъби

Да

Да

Да

Странични назъбени шини

2 х 2

2 х 2

2 х 2


ТЕХНОЛОГИИ

ФОРМА НА ПЯСЪЧЕН ЧАСОВНИК

Снегоходките TSL съчетават достоен за пример комфорт с максимални експлоатационни качества при всички видове сняг. Формата на пясъчен часовник ви позволява да ходите по естествен начин и осигурява перфектно сцепление.

СТРАНИЧНО РЕГУЛИРАНЕ 

По-голям комфорт се осигурява със системата за странично регулиране на тези снегоходки, която ще приеме всяка ширина на обувката, за да даде максимално и стабилно обхващане на крака. Патент на TSL. 

РЕГУЛИРАНЕ НА ЗАКЛЮЧВАНЕТО

Просто натиснете бутоните на заключването и плъзнете частта на петата до желания размер, за да регулирате дължината според размера на обувката. Така снегоходката ще бъде готова за използване по време на всички бъдещи преходи.

СИСТЕМА ЗА АБСОРБИРАНЕ НА ЗВУК И УДАР S.S.A.S.

Система за поглъщане на Шум и удари – патент на TSL. За да се насладите напълно на тишината на природата. TSL решава проблема с шумното ходене като създава системата за абсорбиране на звук и удари.

ЛЕСНО ИЗКАЧВАНЕ

Повдигането на петите (посредством специален елемент вграден към снегоходката, наречен жаргонно „кокона“) улесняват ходенето по време на дълги изкачвания нагоре и намаляват умората на мускулите на прасеца. Повдигането на петите се активира лесно чрез оказване на натиск с помощта на щеката, така че няма да има нужда да се навеждате.Линк към производител
Цвят по каталог
Black titan
Размер
67 х 22.5 (За обувки размер от 41 до 50 номер)
Цвят
Черен
Стената Младост
Да
склад ЖИТНИЦА
Да
Тегло на ползващия
70 до 140 кг
2021-08-04
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.