×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
  • -199,00 лв.
Снегоходки - TSL - Symbioz Instinct M
Снегоходки - TSL - Symbioz Instinct M
Снегоходки - TSL - Symbioz Instinct M
Снегоходки - TSL - Symbioz Instinct M
Снегоходки - TSL - Symbioz Instinct M
Снегоходки - TSL - Symbioz Instinct M
Снегоходки - TSL - Symbioz Instinct M
Снегоходки - TSL - Symbioz Instinct M

Снегоходки - TSL - Symbioz Instinct M

TSL
3436500417906
Последна наличност
466,00 лв. 665,00 лв. -199,00 лв.
Няма данък

Снегоходки SYMBIOZ HYPERFLEX INSTINCT са снегоходки произведени по HYPERFLEX концепцията на TSL, за да гарантират несравнимо комфортно стъпване и максимално естествена походка. Снабдени освен с карбонови подсилващи елементи, които добавят еластичност и динамичност, тези снегоходки притежават и BOA® Fit System за закрепване и пристягане към обувки. Така обувката става едно цяло със снегоходките истъпването е стабилно и с минимални усилия. Размер М е подходящ за потребители с общо тегло 50 до 120 кг (включително раница и екипировка).

на 12 вноски по 43.49 лв.

Цвят

Цвят по каталог

За хора с тегло от:

Тегло: 1.690кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Кредитен модул Париба лични финанси

Вземи само за 43.49 лв.

12 x 43.49 лв.

 

HYPERFLEX SNOWSHOES

SYMBIOZ HYPERFLEX INSTINCT M

СНЕГОХОДКИ


Снегоходки SYMBIOZ HYPERFLEX INSTINCT са снегоходки произведени по HYPERFLEX концепцията на TSL, за да гарантират несравнимо комфортно стъпване и максимално естествена походка. Снабдени освен с карбонови подсилващи елементи, които добавят еластичност и динамичност, тези снегоходки притежават и BOA® Fit System за закрепване и пристягане към обувки. Така обувката става едно цяло със снегоходките истъпването е стабилно и с минимални усилия. Размер М е подходящ за потребители с общо тегло 50 до 120 кг (включително раница и екипировка).

Благодарение на системите за запаметяване размера на обувките и за пристягане BOA® Fit System поставянето и нагласянето на SYMBIOZ HYPERFLEX INSTINCT е изключително лесно и бързо. Освен това BOA® Fit System е надеждна и сигурна, осигурявайки прецизно регулиране и напасване без точки на натиск и дискомфорт. Снегоходките притежават и предна многозъба челюст, вертикални остриета и осем зъба от неръждаема стомана (подобни на тези при котките), които осигуряват ефективно сцепление. В допълнение системата за повдигане на петата, която намалява усилието при изкачване, се активира съвсем лесно – от натиск с помощта на щеката.

Серията SYMBIOZ HYPERFLEX са висок клас снегоходки, които се отличават с изключителна гъвкавост и напасващи се към особеностите в походката на всеки, както и към всякакъв терен – с две думи несравнимо динамични и адаптиращи се снегоходки. Това е благодарение на HYPERFLEX концепцията, разработена от TSL. SYMBIOZ HYPERFLEX снегоходките са отличен избор на всички, които търсят комфорт и надеждност при своите чести излизания в зимната планина.

ОПИСАНИЕ

ЕСТЕСТВЕНА ПОХОДКА

Изключително гъвкави и леки, с ергономично прикрепване към крака, снегоходките Symbioz се адаптират към неравностите на терена, за да дадат изключителнo сцепление, стабилно и естествено стъпване. Вградените вложки осигуряват еластичност и лекота и осигуряват несравнимо усещане за свободно и лесно движение по снега.

КАРБОНОВИ ПОДСИЛВАЩИ ЕЛЕМЕНТИ

Карбоновите подсилващи елементи от двете страни на рамката имат изключителна гъвкавост като при това притежават способността да съхраняват енергията от огъването и усукването, освобождавайки я в последната фаза на крачката. Това означава повече сила на стъпването, но по-малко усилия. Тези карбонови вложки действат динамично във всяка от фазите. Огъването, както и усукването на платформата на снегоходките SYMBIOZ HYPERFLEX INSTINCT е интензивно, изразително, прецизно и хомогенно. Благодарение на карбоновите вложки се минимизират вибрациите и се намаляват мускулните усилия, което създава несравнимо усещане за свобода и лекота при ходене. 

ПРИКРЕПВАНЕ КЪМ КРАКА

• Регулиране на заключването: Тази лесна за използване настройка позволява да наместите и запаметите дължината според размера на обувката ви, така че снегоходките ви ще са готови за всички ваши следващи преходи.

• BOA® Fit System система за микрорегулиране на пристягането, с което се постига прецизно напасване и нагласяне, а оттам висок комфорт и стабилност при стъпване. Системата е надеждна и сигурна, създадена за отлично представяне в технични терени и продължителни преходи

• Система за абсорбиране на шум и удари (SSAS).

• Система за повдигане на петите при изкачване, която се активира лесно само чрез натиск с помощта на щеката. Повдигането на петата намалява умората и напрежението в прасците при дълго изкачване на снежните склонове.

СЦЕПЛЕНИЕ 

Никоя снегоходката не предлага такова изключително сцепление. В комбинация с вертикалните остриета, двупосочните зъби от неръждаема стомана, поставени под стъпалото, дават невероятно сцепление (при движение нагоре), отлично задържане (надолу) и перфектно управление на отклонението (по страничен наклон). Гъвкавата рамка следва формата на терена, осигурява превъзходна стабилност и пълна безопасност и избягва внезапно приплъзване в много ситен сняг.

• Предните зъби осигуряват максимално сцепление при стръмни склонове.

• Вертикалните остриета осигуряват превъзходно сцепление и контрол върху наклони или стръмни склонове при мек сняг.

• 8 сменяеми стоманени зъба подобни на тези на котките, гарантират сцепление върху всеки тип сняг

КОМФОРТ И ЛЕКОТА

Удобни и лесни за поставяне благодарение на системата за предварително регулиране на дължината, която запаметява размера на обувката. И благодарение и напрецизното пристягане и регулиране чрез BOA® Fit System снегоходките се поставят, прикрепят и нагласят много бързо и лесно. Интегрираната към системата за прикрепване „кокона“ (за повдигане на петата) се активира лесно само с натискане надолу с помощта на щеката. Също така, по време на изкачвания, няма да имате никакво усещане за дискомфорт под краката, тъй като теглото ви се разпределя по цялата рамка. 

 

Всеки чифт снегоходки е снабден с чанта за транспорт и съхранение.

SYMBIOZ INSTINCT S

SYMBIOZ INSTINCT M

SYMBIOZ INSTINCT L

Размер на обувката

№ 35 – 40 жени

№ 39 – 46 мъже

№ 44 – 52 мъже

Тегло на потребителя

30 – 80 кг

50 – 120 кг

70 – 140 кг

Размери на снегоходката

52,5 – 19 см

59 – 21 см

69 – 22,5 см

Тегло на снегоходката

890 грама едната

980 грама едната

1080 грама едната

Стоманени зъби

2 х 8

2 х 8

2 х 8

Предни зъби

Да

Да

ДаТЕХНОЛОГИИ

КОНЦЕПЦИЯ HYPERFLEX

Супер гъвкави и леки, с ергономично прикрепване към обувката, снегоходките Symbioz се адаптират към неравностите на терена, за да придадат изключително сцепление и естествено стъпване. Вложките осигуряват еластичност и лекота и предлагат несравнимо усещане за свободно и лесно движение, предавайки на 100% енергията от движението ви към снега

BOA® FIT SYSTEM

Система за микрорегулиране на пристягането, с което се постига прецизно напасване и нагласяне, а оттам висок комфорт и стабилност при стъпване. Системата е надеждна и сигурна, създадена за отлично представяне в технични терени и продължителни преходи

INSTINCT BINDING

Системаза прикрепяне и пристягане, патент на TSL, която комбинира прецизност, простота, лекота и комфорт. Просто чрез пристягане на BOA® Fit System всички нейни елементи си взаимодействат, за да осигурят плътно и удобно прилягане, така че обувката става едно цяло със снегоходката. А повдигната кокона при изкачване не оказва точков натиск в никакъв момент.

ФОРМА НА ПЯСЪЧЕН ЧАСОВНИК

Снегоходките TSL съчетават достоен за пример комфорт с максимални експлоатационни качества при всички видове сняг. Формата на пясъчен часовник ви позволява да ходите по естествен начин и осигурява перфектно сцепление.

РЕГУЛИРАНЕ НА ЗАКЛЮЧВАНЕТО

Просто натиснете бутоните на заключването и плъзнете частта на петата до желания размер, за да регулирате дължината според размера на обувката. Така снегоходката ще бъде готова за използване по време на всички бъдещи преходи.

СИСТЕМА ЗА АБСОРБИРАНЕ НА ЗВУК И УДАР S.S.A.S.

Система за поглъщане на Шум и удари – патент на TSL. За да се насладите напълно на тишината на природата. TSL решава проблема с шумното ходене като създава системата за абсорбиране на звук и удари.

ЛЕСНО ИЗКАЧВАНЕ

Повдигането на петите (посредством специален елемент вграден към снегоходката, наречен жаргонно „кокона“) улесняват ходенето по време на дълги изкачвания нагоре и намаляват умората на мускулите на прасеца. Повдигането на петите се активира лесно чрез оказване на натиск с помощта на щеката, така че няма да има нужда да се навеждате.Цвят по каталог
Titan
Размер
59 х 21 (За обувки от 39 до 47 номер)
Произход
Франция
Цвят
Сив
Гаранция
2 години
Стената Младост
Да
Състав
Синтетични материали, стомана
Тегло на ползващия
50 до 120 кг
Продуктов код
PFRSM1891
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.