×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Снегоходки - TSL - Symbioz Hyperflex Elite
Снегоходки - TSL - Symbioz Hyperflex Elite
Снегоходки - TSL - Symbioz Hyperflex Elite
Снегоходки - TSL - Symbioz Hyperflex Elite
Снегоходки - TSL - Symbioz Hyperflex Elite
Снегоходки - TSL - Symbioz Hyperflex Elite
Снегоходки - TSL - Symbioz Hyperflex Elite
Снегоходки - TSL - Symbioz Hyperflex Elite
Снегоходки - TSL - Symbioz Hyperflex Elite
Снегоходки - TSL - Symbioz Hyperflex Elite

Снегоходки - TSL - Symbioz Hyperflex Elite M

TSL
3436500411034
Налично
587,00 лв.
Няма данък

Снегоходки SYMBIOZ HYPERFLEX ELITE M са снегоходки произведени по HYPERFLEX концепцията на TSL, за да гарантират несравнимо комфортно стъпване и максимално естествена походка. Отличителното при този модел са карбоновите подсилващи елементи, които добавят еластичност и динамичност, за да бъде стъпването ви стабилно и с минимални усилия. Размер S е подходящ за потребители с общо тегло 50-120 кг.

Цвят

Цвят по каталог

За хора с тегло от:

Тегло: 1.960кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
Кредитен модул ПБ лични финанси

12 x 55.96 лв.

Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от ПБ Лични Финанси.

12 x 54.79 лв.

 
HYPERFLEX SNOWSHOES

SYMBIOZ HYPERFLEX ELITE M

СНЕГОХОДКИ


Снегоходки SYMBIOZ HYPERFLEX ELITE: SYMBIOZ HYPERFLEX ELITE са снегоходки произведени по HYPERFLEX концепцията на TSL, за да гарантират несравнимо комфортно стъпване и максимално естествена походка. Отличителното при този модел са карбоновите подсилващи елементи, които добавят еластичност и динамичност, за да бъде стъпването ви стабилно и с минимални усилия. Три възможни размера за потребители с тегло от 30 до 140 килограма.

Освен това SYMBIOZ HYPERFLEX ELITE са снабдени със системи за бързо, лесно и удобно закрепване и пристягане, благодарение и на възможностите да запаметяват размерите на обувките. Притежават предна многозъба челюст, вертикални остриета и осем зъба от неръждаема стомана (подобни на тези при котките), които осигуряват ефективно сцепление. В допълнение системата за повдигане на петата, която намалява усилието при изкачване, се активира съвсем лесно – от натиск с помощта на щеката.

Серията SYMBIOZ HYPERFLEX са висок клас снегоходки, които се отличават с изключителна гъвкавост и напасващи се към особеностите в походката на всеки, както и към всякакъв терен – с две думи несравнимо динамични и адаптиращи се снегоходки. Това е благодарение на HYPERFLEX концепцията, разработена от TSL. SYMBIOZ HYPERFLEX снегоходките са отличен избор на всички, които търсят комфорт и надеждност при своите чести излизания в зимната планина.

ОПИСАНИЕ

ЕСТЕСТВЕНА ПОХОДКА

Изключително гъвкави и леки, с ергономично прикрепване към крака, снегоходките Symbioz се адаптират към неравностите на терена, за да дадат изключителнo сцепление, стабилно и естествено стъпване. Вградените вложки осигуряват еластичност и лекота и осигуряват несравнимо усещане за свободно и лесно движение по снега.

КАРБОНОВИ ПОДСИЛВАЩИ ЕЛЕМЕНТИ

Карбоновите подсилващи елементи от двете страни на рамката имат изключителна гъвкавост като при това притежават способността да съхраняват енергията от огъването и усукването, освобождавайки я в последната фаза на крачката. Това означава повече сила на стъпването, но по-малко усилия. Тези карбонови вложки действат динамично във всяка от фазите. Огъването, както и усукването на платформата на снегоходките SYMBIOZ HYPERFLEX ELITE е интензивно, изразително, прецизно и хомогенно. Благодарение на карбоновите вложки се минимизират вибрациите и се намаляват мускулните усилия, което създава несравнимо усещане за свобода и лекота при ходене. 

ПРИКРЕПВАНЕ КЪМ КРАКА

Гъвкавото прикрепване на снегоходката към обувката с помощта на телескопични каишки, осигурява високо ниво на комфорт и необходима подвижност на крака.

Регулиране на заключването: Тази лесна за използване настройка позволява да наместите и запаметите дължината според размера на обувката ви, така че снегоходките ви ще са готови за всички ваши следващи преходи.

Запомняща система за заключване отпред: Системата осигурява бързо, ефективно пристягане с едно движение, след като преди това е запаметен обема на предната част на обувката.

Странична настройка: снегоходките осигуряват още по-голям комфорт посредством системата си за странично регулиране, с която се напасват към всякаква ширина на обувката, така че да се осигури максимално обхващане на краката.

Предварително регулиране при глезена: Позволява ви да центрирате меката подложка при извивката на ходилото и да я фиксирате постоянно на тази позиция, всичко с цел максимален комфорт.

Пристягане и отпускане чрез храпова система (тресчотка) за сигурно и бързо прилягане и закрепване.

Комфортна каишка от текстил.

Система за абсорбиране на шум и удари (SSAS).

Система за повдигане на петите при изкачване, която се активира лесно само чрез натиск с помощта на щеката. Повдигането на петата намалява умората и напрежението в прасците при дълго изкачване на снежните склонове.

СЦЕПЛЕНИЕ 

Никоя снегоходката не предлага такова изключително сцепление. В комбинация с вертикалните остриета, двупосочните зъби от неръждаема стомана, поставени под стъпалото, дават невероятно сцепление (при движение нагоре), отлично задържане (надолу) и перфектно управление на отклонението (по страничен наклон). Гъвкавата рамка следва формата на терена, осигурява превъзходна стабилност и пълна безопасност и избягва внезапно приплъзване в много ситен сняг.

• Предните зъби осигуряват максимално сцепление при стръмни склонове.

• Вертикалните остриета осигуряват превъзходно сцепление и контрол върху наклони или стръмни склонове при мек сняг.

• 8 сменяеми стоманени зъба подобни на тези на котките, гарантират сцепление върху всеки тип сняг

КОМФОРТ И ЛЕКОТА

Удобни и лесни за поставяне благодарение на системата за предварително регулиране на дължината, която запаметява размера на обувката. А благодарение на удобните каишки на системата за закрепване на снегоходките, фокусът на Symbioz Hyperflex е поставен върху движението на краката, което рамката осигурява. Интегрираната към системата за прикрепване „кокона“ (за повдигане на петата) се активира лесно само с натискане надолу с помощта на щеката. Също така, по време на изкачвания, няма да имате никакво усещане за дискомфорт под краката, тъй като теглото ви се разпределя по цялата рамка. 

 

Всеки чифт снегоходки е снабден с чанта за транспорт и съхранение.

SYMBIOZ ELITE S

SYMBIOZ ELITE M

SYMBIOZ ELITE L

Размер на обувката

№ 37 – 44 жени

№ 39 – 47 мъже

№ 41 – 50 мъже

Тегло на потребителя

30 – 80 кг

50 – 120 кг

70 – 140 кг

Размери на снегоходката

52,5 – 19 см

59 – 21 см

69 – 22,5 см

Тегло на снегоходката

930 грамаедната

980 грама едната

1080 грама едната

Стоманени зъби

2 х 8

2 х 8

2 х 8

Предни зъби

Да

Да

ДаТЕХНОЛОГИИ

КОНЦЕПЦИЯ HYPERFLEX

ЕСТЕСТВЕНА ПОХОДКА: Супер гъвкави и леки, с ергономично прикрепване към обувката, снегоходките Symbioz се адаптират към неравностите на терена, за да придадат изключително сцепление и естествено стъпване. Вложките осигуряват еластичност и лекота и предлагат несравнимо усещане за свободно и лесно движение, предавайки на 100% енергията от движението ви към снега

ФОРМА НА ПЯСЪЧЕН ЧАСОВНИК

Снегоходките TSL съчетават достоен за пример комфорт с максимални експлоатационни качества при всички видове сняг. Формата на пясъчен часовник ви позволява да ходите по естествен начин и осигурява перфектно сцепление.

СТРАНИЧНО РЕГУЛИРАНЕ 

По-голям комфорт се осигурява посредством системата за странично регулиране на тези снегоходки, която ще приеме всяка ширина на обувката, за да даде максимално обхващане на крака. Патент на TSL. 

РЕГУЛИРАНЕ НА ЗАКЛЮЧВАНЕТО

Просто натиснете бутоните на заключването и плъзнете частта на петата до желания размер, за да регулирате дължината според размера на обувката. Така снегоходката ще бъде готова за използване по време на всички бъдещи преходи.

СИСТЕМА ЗА АБСОРБИРАНЕ НА ЗВУК И УДАР S.S.A.S.

Система за поглъщане на Шум и удари – патент на TSL. За да се насладите напълно на тишината на природата. TSL решава проблема с шумното ходене като създава системата за абсорбиране на звук и удари.

ЛЕСНО ИЗКАЧВАНЕ

Повдигането на петите (посредством специален елемент вграден към снегоходката, наречен жаргонно „кокона“) улесняват ходенето по време на дълги изкачвания нагоре и намаляват умората на мускулите на прасеца. Повдигането на петите се активира лесно чрез оказване на натиск с помощта на щеката, така че няма да има нужда да се навеждате.Цвят по каталог
Red
Размер
59 х 21 (За обувки от 37 до 50 номер)
Произход
Франция
Цвят
Червен
Гаранция
2 години
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
Състав
Синтетични материали, стомана
Тегло на ползващия
50 до 120 кг
Продуктов код
PFRSM180
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки