Лавинна лопата с пикел - Ortovox -...
Лавинна лопата с пикел - Ortovox -...
Лавинна лопата с пикел - Ortovox -...
Лавинна лопата с пикел - Ortovox -...

Лавинна лопата с пикел - Ortovox - Pro Alu III + Pocket Spike

Ortovox
4250875287778
Последна наличност
244,00 лв.
Няма данък

НАЙ-ДОБРАТА PRO ALU ЛАВИННА ЛОПАТА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА В КОМПЛЕКТ С POCKET SPIKE

В тази последна версия на популярната лавинна лопата Pro Alu използваме иновативни материали и най-съвременни производствени методи, за да се постигне възможно най-доброто съотношение тегло / твърдост. Оребренията и високият страничен борд придават на анодираната (покрита със защитен електролитен слой) лопата здравина и издръжливост, а вграденото гнездо за дръжката прави опаковането лесно. Дръжката е телескопична с жлебове, а самото сглобяване на цялата лопата става за секунди, благодарение на интуитивната система за бързо и надеждно заключване. Новата ръкохватка T-Grip Pro (Т-образен захват) е революционна. Може лесно да се пригоди за захват както с дясна, така и с лява ръка, а освен това позволява и обратна (90-градусова) сглобка за бързо и лесно разчистване на снежни блокове (или икономично почистване). При това разчистване едната ръка хваща дългата страна на Т-образната ръкохватка, която служи като ергономичен лост, докато другата ръка има максимален захват на гумираната зона на дръжката.

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 0.865кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да
Кредитен модул Париба лични финанси

Вземи само за 29.55 лв.

9 x 29.55 лв.

на 12 вноски по 22.77 лв.

ЛАВИННА ЛОПАТА PRO ALU III + POCKET SPIKE

НАЙ-ДОБРАТА PRO ALU ЛАВИННА ЛОПАТА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА В КОМПЛЕКТ С POCKET SPIKE

В тази последна версия на популярната лавинна лопата Pro Alu използваме иновативни материали и най-съвременни производствени методи, за да се постигне възможно най-доброто съотношение тегло / твърдост. Оребренията и високият страничен борд придават на анодираната (покрита със защитен електролитен слой) лопата здравина и издръжливост, а вграденото гнездо за дръжката прави опаковането лесно. Дръжката е телескопична с жлебове, а самото сглобяване на цялата лопата става за секунди, благодарение на интуитивната система за бързо и надеждно заключване. Новата ръкохватка T-Grip Pro (Т-образен захват) е революционна. Може лесно да се пригоди за захват както с дясна, така и с лява ръка, а освен това позволява и обратно (90-градусова) сглобяване за бързо и лесно разчистване на снежни блокове (или икономично почистване). При това разчистване едната ръка хваща дългата страна на Т-образната ръкохватка, която служи като ергономичен лост, докато другата ръка има максимален захват на гумираната зона на дръжката.


Нашият нов заострен накрайник (клюн) POCKET SPIKE е просто гениален! Въпреки че обикновено е прибран в раницата или в джоба на панталоните (оттук и името), POCKET SPIKE може бързо да влезе в употреба когато ситуацията го изисква, например, когато сте само на няколко крачки от върха или ако трябва да прекосите стръмен склон. Само с две движения  можете да го прикрепите към дръжката на лопата PRO ALU III, при което ще получите импровизиран, но достатъчно надежден пикел/ледокоп, с който да се подсигурите допълнително. POCKET SPIKE има две части: Остър клюн направен от закалена алуминиева сплав AL 7075 T6, и който се монтира на Т-образната ръкохватка на дръжката на лопатата и заострен шип, който се закрепва на мястото на лопатата. Теглото на POCKET SPIKE е едва 95 грама. С лопатата PRO ALU III + POCKET SPIKE имате на разположение надеждна и здрава лавинна лопата плюс възможност да я превърнете в пикел, който е напълно подходящ за преходи, където е необходимо допълнително подсигуряване за кратко време.


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:

- Гумирана зона на дръжката срещу приплъзване;

- T-Grip Pro: Т-образен захват, позволяващ работа както с дясна, така и с лява ръка

- Овално напречно сечение на дръжката;

- Телескопична дръжка;

- Бързо и надеждно сглобяване:

- Остър, защитен ръб;

- Лесна за опаковане и прибиране;

- 90-гадусово сглобяване за бързо и лесно разчистване:

- Перфорации на греблото, с помощта на които може да се сглоби импровизирана носилка;

- Съвместима с Pocket Spike;


СВОЙСТВА НА МАТЕРИАЛА:

- Алуминиева сплав AL 5052 (закалена на опън), анодирана;

- Алуминиева сплав AL 6061 Т6 (закалена)

Тегло: 865 грама

Материал: Дръжка: AL 6061 Т6 (закалена), AL 5052 (закалена на опън), анодирана


Линк към производител

Цвят по каталог
Safety Blue
Цвят
Син
Материал
AL 6061 T6 (hardened), AL 5052 (strain hardened), anodized
Стената Център
Да
2021-07-21
Няма отзиви

Още продукти от същата категория:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.