×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
  • -76,00 лв.
Лавинна сонда - Ortovox - Steel 320+ Pro PFA

Лавинна сонда - Ortovox - Steel 320+ Pro PFA

Ortovox
4250875277151
Налично
178,00 лв. 254,00 лв. -76,00 лв.
Няма данък

STEEL 320+ PFA е много здрава, стоманена, с възможност за удължаване лавинна сонда снабдена със система за бързо сглобяване PFA и с дължина 320 см. Отличен избор на всички спасителни организации.

на 12 вноски по 16.61 лв.

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 0.680кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
 

STEEL 320+ PFA

ЛАВИННА СОНДА


ЗДРАВА И НАДЕЖДНА: ЛАВИННА СОНДА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ОРГАНИЗАЦИИ

STEEL 320+ PFA е много здрава, стоманена, с възможност за удължаване лавинна сонда снабдена със система за бързо сглобяване PFA и с дължина 320 см.

Лавинна сонда отличен избор за всички спасителни организации. STEEL 320 + PFA е професионална стоманена сонда, с възможност за удължаване, с PFA система за бързо разгъване и с дължина 320см. Благодарение на оптимизираната система PFA, тази професионална сонда може да бъде разгъната и сглобена със светкавична скорост, като в същото време е и с по-компактни размери. Чрез каишката за бързо разгъване сондата се сглобява като елементите са свързани един с друг посредством натегнат здрав, стоманен кабел, което не им позволява изместване и движение. Както при всички сонди на ORTOVOX, така и тази професионална сонда разполага с лесни за разчитане маркери за дълбочина, ясен метров маркер и долен сегмент в неоново оранжево, което осигурява визуална индикация за близостта до жертвата. 12 мм е диаметърът на стоманените сегменти, което прави STEEL 320+ PFA изключително издръжлива и здрава. Дължината на сондата е 320 см, но позволява да бъде удължена с помощта на допълнителни сегменти. Новата и подобрена гумирана ръкохватка допълнително гарантира безопасна работа без обледяване при всякакви условия.


БЪДЕТЕ БЪРЗИ

За това става въпрос: внимание към всеки детайл, за да сте бързи. ORTOVOX разработва висококачествени специализирани сонди за най-широк кръг от нужди и потребителски групи. Стремежът към ПРЕЦИЗНОСТ и СКОРОСТ е цел на създателите от ORTOVOX. Защото това може да спаси живот. Детайлно фокусирани решения, които правят спасителните работи още по-интуитивни и заедно с лавинния уред и лопата ни водят по-бързо към пострадалия човек.

PFA 2.0 СИСТЕМА ЗА БЪРЗО СГЛОБЯВАНЕ

Наследникът на често копираната система за бързо сглобяване на ORTOVOX е ПО-КОМПАКТЕН, като в същото време доказано гарантира същите плавни показатели за затягане. Благодарение на новата каишка за бързо сглобяване, сондата може да бъде сглобена веднага още докато е в калъфа. Сгъването ѝ се осъществява като натиснете системната капачка с палец.

ВИЗУАЛНА СИСТЕМА С МАРКЕРИ

Интуитивната система с визуални водачи ви осигурява бърза и ясна информация за дълбочината до жертвата по всяко време. Можете перфектно да адаптирате СТРАТЕГИЯТА ЗА ИЗКОПАВАНЕ и да спестите важно време благодарение на ясния маркер на всеки метър, КОНТРАСТИРАЩИТЕ МАРКЕРИ и ЦВЕТНИЯ КРАЕН СЕГМЕНТ. Най-долният сегмент е в неоново оранжев цвят, което ясно показва, че сте близо затрупания човек.

ERGONOMIC GRIP 

Тънкото и леко гумено покритие осигурява перфектното сцепление за бързо сглобяване на сондата.

БЪРЗО СГЛОБЯВАНЕ ОТ КАЛЪФА

Каишката за бързо сглобяване прави възможно незабавното отваряне и сглобяване с ЕДНО ДВИЖЕНИЕ, без първо да се налага да изваждате сондата от калъфа ѝ.

ГОЛЯМ ДИАМЕТЪР НА ВЪРХА НА СОНДАТА

Значително по-големият диаметър на върха на сондата в сравнение с останалите ѝ елементи гарантира подобрено проникване.


Характеристики на продукта

Сменяем връх

• Гумиран захват

• PFA система за бързо сглобяване

• Калъф позволяващ бързо освобождаване

• Система за натягане чрез стоманен кабел

• С възможност за удължаване

• Маркери за дълбочина

• Визуална система с маркери

• Накрайник с голям диаметър 


Тегло: 680 грама

Материал СТОМАНА
Линк към производител

Цвят по каталог
Steel/Silver
Размер
320+ / 46 см
Произход
Сърбия
Цвят
Сив
Гаранция
2 години
Материал
Стомана
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
Състав
Стомана, синтетични материали
Продуктов код
22501
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.