Пакет с три ролки лепенки Monkey tape...

Пакет с три ролки лепенки Monkey tape - 0.2/0.3/0.5 инча

Monkey Tape
60000000238
Последна наличност
24,00 лв.
Няма данък

Висококачествени тейпинг ленти и кинезиотейпове предназначени за екстремни спортисти, катерачи, тенисисти, сърфисти, планинари и военни. Monkey Tape имат значително по-голяма дължина на тейповете спрямо подобни и са с голяма разновидност от размери на широчината на тейповете. Създадени с идеята да издържат на голямо натоварване и да не падат, тейповете бързо придобиват популярност сред активно спортуващите. Друг фактор, който затвърждава Monkey Tape е, че след тяхната употреба не оставят лепило и лепкавост.

Цвят по каталог

Цвят

Цвят

Тегло: 0.000кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
MONKEY TAPE
ТЕЙПИНГ ЛЕНТИ


Monkey Tape се заражда преди години в САЩ от Хулио Ескобар и Крис Ландолфи, които практикуват Бразилско Жиу Жицу. Поради множеството травми и наранявания използват тейпове, които да предодвратяват контузии. За съжаление всички тейпове падат лесно, нагъват се (стават като въжета, врязват се) и създадават повече проблеми от колкото да помагат. Също така дължината на тейповете е малка и се предлагат само в два основни размера широчина. Двамата започват да експериментират с различни консистенции и стигат до съществуващите към момента, които се използват и до днес, материали и пропорции за тейповете. Monkey Tape имат значително по-голяма дължина на тейповете спрямо подобни и са с голяма разновидност от размери на широчината на тейповете. Създадени с идеята да издържат на голямо натоварване и да не падат, тейповете бързо придобиват популярност сред активно спортуващите. Друг фактор, който затвърждава Monkey Tape е, че след тяхната употреба не оставят лепило и лепкавост.

От Джиу Джицу трениращите тейповете стигат и започват да се ползват от екстремни спортисти, катерачи, тенисисти, сърфисти (поради факта, че тейповете не падат и не се разлепват дори при прикосновение с водата), планинари и военни. С добиване на популярност много от ползвателите правят запитване и за произвеждането на кинезиотейпове, които да носят същото качество и удоволетвореност на ползвателите, поради което от миналата година на пазара са налични и кинезиотерапевтични ленти.

Гамата от предлаганите продукти от марката Monkey Tape  се допълва от балсами за възстановяване и нашивки, като CBD балсама към момента е сред водещите по ползване от професионални спортисти и хора с хронични болежки.


Линк към производител


Цвят по каталог
Tan
Цвят
Естествен
Стената Младост
Да
2020-08-20
Няма отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.