×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
  • -98,00 лв.

Обувки - Garmont - Vetta Tech GTX - Black
Обувки - Garmont - Vetta Tech GTX - Black
Обувки - Garmont - Vetta Tech GTX - Black
Обувки - Garmont - Vetta Tech GTX - Black
Обувки - Garmont - Vetta Tech GTX - Black
Обувки - Garmont - Vetta Tech GTX - Black
Обувки - Garmont - Vetta Tech GTX - Black
Обувки - Garmont - Vetta Tech GTX - Black
Обувки - Garmont - Vetta Tech GTX - Black
Обувки - Garmont - Vetta Tech GTX - Black
Обувки - Garmont - Vetta Tech GTX - Black
Обувки - Garmont - Vetta Tech GTX - Black

Обувки - Garmont - Vetta Tech GTX - Black

Garmont
8056586177430
Налично
293,00 лв. 391,00 лв. -98,00 лв.
Няма данък

Vetta Tech GTX са универсални и леки мъжки обувки, разработени за онези, които се нуждаят от здрави, сигурни и надеждни туристически обувки с оптимално представяне както на технични терени, виа ферата, каменисти участъци и участъци със сипеи, така и на дългите преходи с голям товар. 

Размер

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 0.920кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
склад ЖИТНИЦА: Да
Кредитен модул ПБ лични финанси

12 x 27.93 лв.

Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от ПБ Лични Финанси.

12 x 27.35 лв.

 

GARMONT VETTA TECH GTX®

МЪЖКИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБУВКИ ЗА ВИА ФЕРАТА И ТРЕКИНГ


Vetta Tech GTX са универсални и леки обувки, комбиниращи отличен комфорт с дизайн и технически характеристики на „апроуч“ обувките. Разработени за онези, които търсят приключения на открито, и които се нуждаят от здрави, сигурни и надеждни туристически обувки с оптимално представяне както на технични терени, виа ферата, каменисти участъци и участъци със сипеи, така и на дългите преходи с голям товар. 

Vetta Tech GTX са среднопрофилни планински обувки, обхващащи сигурно и удобно глезена и осигуряващи гъвкавост и стабилност на крака, така че да не се усещат изминатите километри. Конструкцията на обувката е такава, че да приляга по крака, но същевременно предоставя достатъчен обем в областта на предната част на стъпалото, позволяващ максимален комфорт при разнообразни терени. 

Горната част на обувката е от издръжлива 1,6 мм велурена кожа, комбинирана с ултра лекия материал Efroan (иновативен материал с изключителни механични характеристики – издръжлив, еластичен и гъвкав, без съдържание на замърсителите DMF (диметилформамид) и PVC (поливинилхлорид)). 

Мембраната GORE-TEX® Extended Comfort е със забележителни дишаемост и водоустойчивост, осигуряваща комфорт при по-топли условия и по-интензивни активности. Благодарение на системата за заключване на петата Heel lock, кракът е защитен от приплъзвания и изхлузвания. Обичайната за обувките на италианската компания удължена зона за връзване позволява по-индивидуално пристягане. 

Стелката е Eco-friendly Ortholite® UltraLite™ - екологично чиста подложка за крака със структура комбинираща твърдост и стабилност в областта на петата и мекота в централната и предната част на стъпалото. 

Междинната подметка FRAMEFLEX MID e направена от найлон, притежаваща заострена форма и комбинираща както стабилност, така и гъвкавост, предоставяща пълен комфорт при предизвикателни терени.  

Подметката Michelin Offroad от двукомпонентна гумена смес е със специална, „катерачна“ зона отпред при пръстите, а благодарение на вградените нишки Fiber Lite, подметката е допълнително олекотена.


ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

• Изработени по нов калъп, Vetta Tech GTX са модел среднопрофилни обувки, създадени така, че да прилягат, обгръщайки крака, но същевременно предоставяйки повече обем в предната част, без това да е за сметка на комфорта и презицността при стъпване при разнообразни терени. 

• 1.6 мм велурена кожа в горната част със супер леки вложки в областта на пръстите и при петата от Efroan (иновативен материал с изключителни механични характеристики – издръжлив, еластичен и гъвкав, без съдържание на замърсителите DMF (диметилформамид) и PVC (поливинилхлорид))

• Мембраната GORE-TEX® Extended Comfort е със забележителни дишаемост и водоустойчивост, осигуряваща комфорт при по-топли условия и по-интензивни активности.

• Удължена зона за връзване до пръстите, позволяващо стабилно и персонализирано пристягане.

• Системата за заключване на петата – heel lock, предотвратяваща приплъзване и изхлузване. 

• Междинната подметка FrameFlex Mid, комбинира стабилност и твърдост, предоставящи пълен комфорт на крака дори при предизвикателни терени. 

• Стелката Eco-friendly Ortholite® UltraLite™ - екологично чиста подложка за крака със структура комбинираща твърдост и стабилност в областта на петата и мекота в централната част и предната част на стъпалото

• Подметка Michelin® Offroad от двукомпонентна гума със специални зони при пръстите и петата за по-добро сцепление и стабилност , а благодарение на нишките Fiber Lite, подметката е допълнително олекотена.


ТЕХНОЛОГИИ

ТЕХНОЛОГИЯ ADD®

Кракът ви е изключително сложна анатомична структура: 26 кости, 33 стави и повече от 100 мускула, връзки и сухожилия. Обувките Garmont® са създадени да предоставят най-добрите планински изживявания. Започваме отвътре и работим отвътре навън - чрез разбиране анатомията на стъпалото, анализиране на движението и определяне какво ще доведе до най-доброто представяне на обувката.

Анатомично ориентираният дизайн на Garmont (a.d.d. - Anatomically Directed Design) дава възможност на крака ви да прояви естествената си способност да се стабилизира, да абсорбира удари и да се оттласква напред. Прилягането се подобрява чрез тясно съвпадение на дизайна и функционалността с естествената асиметрична форма на краката ви.

ПРЕДИМСТВА НА ADD®

АСИМЕТРИЧЕН МАНШЕТ

Маншетът (високата част) на глезена е по-нисък от външната страна и по-висок отвътре за по-добро оформяне на кант, по-голяма цялостна стабилност и комфорт при движение през пресечен терен и катерене.

АНАТОМИЧЕН ЕЗИК

Езикът съответства на асиметричната форма на горната част на стъпалото и глезена ви. Той е по-дебел отвън и прогресивно по-тънък към вътрешността. Тази анатомична форма поддържа езика на мястото му, което води до по-добър контрол, стабилност и комфорт.

ОТДЕЛНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ ЗА ГЛЕЗЕНА

Петата е надеждно фиксирана, прилягането около глезена е удобно и прецизно, което означава по-добра стабилност и опора. 

ПРЕЦИЗНО ЗАВЪРЗВАНЕ

Кракът ви е стабилно и надеждно обхванат, за да се насладите на несравним комфорт при стъпване и движение.

ШИРОКА ПРЕДНА ЧАСТ

Отличава се с по-права форма, съобразена с естественото положение на големия пръст. С този дизайн пръстите на краката ви могат да осигурят по-добър баланс и оттласкване при движение.


GORE-TEX® Extended Comfort

GORE-TEX® Extended Comfort означава оптимален климатичен комфорт за краката ви в топлото време в комбинация с дълготрайна водоустойчивост. Обувките притежаващи този тип мембрана са предназначени за употреба както навън, така и в закрити помещения, и са подходящи за умерено и топло време или за активности с висока интензивност. Такива обувки са с осигурена дълготрайна водоустойчивост и оптимизирана дишаемост, за да се насладите на отличен комфорт и освобождаване на топлината.


ПОДМЕТКА MICHELIN OFFROAD

Сцепление. Лекота. Гъвкавост

- Специфична гумена смес в катерачната зона при пръстите

- Грайфери с прорези (канали) за по-добро сцепление и адаптивност

- Разпределение, форма и големина на грайферите, за да се осигури лекота, сцепление и гъвкавост

- Ядро с леки влакна за допълнително олекотяване

- Триъгълни грайфери при петата за по-добро спиране при спускане
Линк към производител
Цвят по каталог
Black
Произход
Виетнам
Обувки размер
44
Цвят
Черен
Гаранция
2 години
Обувки материал
1.6 mm suede leather and mesh
Обувки мембрана
GORE-TEX Extended Comfort
Обувки подметка
Michelin Offroad
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
склад ЖИТНИЦА
Да
Състав
Естествена кожа, синтетични материали
Естествена кожа, синтетични материали
Продуктов код
2726
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки