×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Обувки - Boreal - Explorer
Обувки - Boreal - Explorer
Обувки - Boreal - Explorer
Обувки - Boreal - Explorer
Обувки - Boreal - Explorer
Обувки - Boreal - Explorer
Обувки - Boreal - Explorer
Обувки - Boreal - Explorer

Обувки - Boreal - Explorer

Boreal
8435441633838
Последна наличност
369,00 лв.
Няма данък

Explorer на Boreal са дву-трисезонни мъжки обувки за туризъм, преходи и разходки, които се отличават с висок комфорт, мекота и издръжливост. Притежават надеждна мембрана за абсолютна водонепропускливост и отличнадишаемост. Подметката е Vibram Lite Wolf гарантираща отлично сцепление по разнообразни терени, а междинната подметка по цялата дължина Boreal Plite осигурява висока стабилност по неравностите.

Размер

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 1.144кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Център: Да
Кредитен модул ПБ лични финанси

12 x 35.18 лв.

Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от ПБ Лични Финанси.

12 x 34.44 лв.

 

BOREAL EXPLORER SHOES
ТУРИСТИЧЕСКИ ОБУВКИ


Explorer на Boreal са дву-трисезонни мъжки обувки за туризъм, преходи и разходки, които се отличават с висок комфорт, мекота и издръжливост. Притежават надеждна мембрана за абсолютна водонепропускливост и отличнадишаемост. Подметката е Vibram Lite Wolf гарантираща отлично сцепление по разнообразни терени, а междинната подметка по цялата дължина Boreal Plite осигурява висока стабилност по неравностите.


Boreal Explorer Shoes са с горна част от първокласна цепена кожа и вложки от здравата и издръжлива синтетична тъкан Teramida SL. Подлатени са с уникалната и доказала се мембрана Boreal Dry-Line®, която гарантира абсолютна водонепропускливост и отлична дишаемост, за да запази комфорта на краката при продължително ходене. Зоната на петата е със система HFS, която осигурява стабилно и удобно обхващане. Издръжливата подметка Vibram Lite Wolf от висококачествена гумена смес е с дълбоки грайфери и гарантира добро сцепление по разнообразните терени, като в същото време е достатъчно омекотена, така че се запазва висок комфорт и мекота на
стъпване през целия преход. Вградената междинна подметка Boreal Plite е по цялата дължина и се грижи за сигурното и стабилно стъпване по неравностите на терена.


ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ


  • ОРНА ЧАСТ: Едно парче с премиум качество водоустойчива 1.8 мм цепена кожа с вложки здрава и издръжлива синтетична тъкан Teramida SL. Гумено бомбе при пръстите и HFS система при петата
  • МЕМБРАНА: Мембрана на Boreal Dry-Line® за абсолютна водоустойчивост и превъзходна дишаемост
  • МЕЖДИННА ПОДМЕТКА: Boreal Plite по цялата дължина, която осигурява стабилност без усукване по неравен терен
  • ПОДМЕТКА: Virbram Lite Wolf от висококачествена гумена смес с дълбоки грайфери и омекотяване от PU пяна за поглъщане на удари и сътресения
  • УПОТРЕБА: Трекинг, преходи, разходки, пътуване. Меки, удобни и здрави обувки подходящи за дву- и трисезонна употреба
  • ТЕГЛО: 1010 грама за чифт, размер 38 EU

ТЕХНОЛОГИИ


Heel Fit система

Системата Heel Fit (HFS) (система за прилягане на петата към обувката) се състои от анатомично оформени парчета от пенест уплътнителен материал, които държат петата удобно и сигурно на място, за да се избегне нежелано движение, което може да доведе до по-голямо триене и образуване на мехури.


Dry-Line

Dry-Line® е много повече от водоустойчива мембрана; това е уникална облицовъчна система, разработена от Boreal с превъзходно качество и надеждност. Dry-Line® се използва изключително за Boreal и гарантира оптимален микроклимат и комфорт на краката ви.

Линк към производителЦвят по каталог
Grey
Произход
Испания
Обувки размер
46
Цвят
Сив
Гаранция
2 години
Обувки материал
1.8 mm Split Leather
Обувки мембрана
Boreal Dry-Line
Обувки подметка
Vibram Lite Wolf sole
Пол
Мъжки
Стената Център
Да
Състав
Синтетични материали
Продуктов код
47040
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки