Обувки - Boreal - Triglav

Обувки - Boreal - Triglav

Boreal
8435441611072
Последна наличност
609,00 лв.
Няма данък

Triglav са четирисезонни обувки за планина, които са идеалното решение за здрави и надеждни обувки, подходящи за летен трекинг и висока планина или за зимен алпинизъм и преходи, но на по-ниска надморска височина и при не много ниски температури. Горната част е изработена от лек синтетичен текстил подплатен с уникалната мебрана Dry-Line® на Boreal, която е напълно водоустойчива и има ненадмината способност да транспортира влагата от стъпалото навън. Обувките Triglav са малко по-гъвкави от обувките от категория B3, което означава, че са по-удобни за ходене и може удобно да се използват за преходи на дълги разстояния. Съвместими са с автоматични котки.

Цвят

Цвят по каталог

Размер

Тегло: 1.390кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да

TRIGLAV

ЧЕТИРИСЕЗОННИ ОБУВКИ ЗА ПЛАНИНА 


Triglav е лека и технологично усъвършенствана планинска обувка, кръстена на името на най-високата планина в Словения и Юлийските Алпи; точно типа на терена, в който тази обувка блести над другите.


ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА


Triglav са четирисезонни обувки за планина, които са идеалното решение за здрави и надеждни обувки, подходящи за летен трекинг и висока планина или за зимен алпинизъм и преходи, но на по-ниска надморска височина и при не много ниски температури. Горната част е изработена от лек синтетичен текстил подплатен с уникалната мебрана Dry-Line® на Boreal, която е напълно водоустойчива и има ненадмината способност да транспортира влагата от стъпалото навън. Обувките Triglav са малко по-гъвкави от обувките от категория B3, което означава, че са по-удобни за ходене и може удобно да се използват за преходи на дълги разстояния.

Комфортът под краката на Triglav е допълнително подобрен от междинна подметка с мека подплатена горна повърхност EVA (етилен-винил ацетат, или пенеста гума) за подобрена амортизация под краката, както и с цел топлоизолация. Висококачествената платформа на подметката се отличава с долнен слой изработен от Vibram® New Mulaz, плюс допълнителна подложка под областта на петата с цел омекотяване и вградена система за подобрен торсионен контрол (контрол на усукването).

Обувките Triglav са съвместими с автоматични котки и са подходящи за не много технично катерене през зимата и ходене по ледници; също така са перфектната обувка за изкачвания и трекинг, планинско ходене и преходи в лятната висока планина (Алпи).

ТЕХНОЛОГИИ 


Dry-Line

Dry-Line® е много повече от водоустойчива мембрана; това е уникална облицовъчна система, разработена от Boreal с превъзходно качество и надеждност. Dry-Line® се използва изключително за Boreal.

Heel Fit system

HFS е система, която включва анатомично оформено висококачествено подплатяване от пяна, което спомага зоната на петата да е комфортно подсигурена, като същевременно приляга еднакво добре към различни видове стъпала. 

Bi-Flex

Планинарските обувки с горна част от твърди материали могат да подтиснат естественото движение на глезена, причинявайки дискомфорт по време на ходене и ограничавайки свободата на движение по време на катерене. Bi-Flex елиминира този проблем, чрез внимателното позициониране на панели от меки материи в точно определени зони от горната част на обувката. Bi-Flex значително подобрява ергономичността и комфорта на планинарските обувки с висок глезен. 

Comfort Flex System

Подобно на Bi-Flex технологията, CFS е система, с която се подобрява гъвкавостта на високата обувка в областта на глезена при движение напред/назад. CFS значително подобрява ергономичността на обувките за преходи, което води до по-удобно и естествено усещане по време на ходене. 


ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ


ГОРЕН КРАЙ: Високоустойчива на протриване, водоустойчива и подсилена мрежеста тъкан Putek. PVC покритие върху целия панел за допълнителна странична опора. Система Bi-Flex и система за пета подплатена с HFS за перфектно прилягане. PVC бомбе отпред за защита. Интегрирани гети.

ПОДПЛАТА: Boreal Dry-Line® за абсолютна водоустойчивост и превъзходно дишане

МЕЖДИННА ПОДМЕТКА: Boreal PBG-650 със странични подсилвания за контрол на усукването. Ударопоглъщащ (амортизиращ) слой от пенеста гума EVA (етилен-винил ацетат) за подобрен комфорт и термоизолация под краката

ПОДМЕТКА: Нова подметка Vibram Mulaz с двойна плътност, амортизиращ материал PU (полиуретан) и EVA под петата за комфорт. Подложки от TPU (термопластичен полиуретан) на пръстите и на петата за прикрепване на автоматични котки. Стабилизатор от TPU в метатарзалната зона (средата на стъпалото).

УПОТРЕБА: Летен алпинизъм. Зимни планински преходи и ходене. Катерене. Ходене по ледници.

ТЕГЛО: 1390 грама за чифт размер 7 за Великобритания. (за Европа – номер 40)



Линк към производител
Цвят по каталог
assorted colours
Обувки размер
42
Цвят
Комбинация цветове
Обувки материал
Highly abrasion resistant, waterproof and reinforced Putek mesh
Обувки мембрана
Boreal Dry-Line
Обувки подметка
Vibram Mulaz
Пол
Мъжки
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
2020-02-12
Няма отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Data

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване

Този сайт използва  "бисквитки". „Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги.
Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването им.

Повече информация.