×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Тенджера - Solar Brother - Marmite Cookup Pot 2.5L
Тенджера - Solar Brother - Marmite Cookup Pot 2.5L
Тенджера - Solar Brother - Marmite Cookup Pot 2.5L
Тенджера - Solar Brother - Marmite Cookup Pot 2.5L

Тенджера - Solar Brother - Cookup XL Pot 4L

Solar Brother
3760258602704
Налично
88,00 лв.
Няма данък

Cookup XL Pot от Solar Brother е висококачествена универсална тенджера, предназначена както за соларно готвене с помощта на слънчевата енергия, така и за традиционно готвене на ток или газ. Тя е с обем от 3,5 литра и е изработена от емайлирана стомана, която е здрава и издръжлива на висока температура и не се деформира и окислява при употреба. Подходяща е за всякакви видове ястия и има практичен емайлиран стоманен капак. Има вътрешно керамично покритие, предотвратяващо залепването на храна и позволяващо готвенето с малко мазнина, а черният ѝ цвят спомага за максимално улавяне на слънчевата светлина и равномерното разпределение на топлината. Тенджерата се почиства бързо и лесно и може да се мие в съдомиялна машина.

Обем

Размери

Цвят

Цвят по каталог

Тегло: 1.000кг

Този продукт можете да намерите в:
Стената Младост: Да
Стената Център: Да
склад ЖИТНИЦА: Да
Кредитен модул ПБ лични финанси

9 x 10.83 лв.

Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от ПБ Лични Финанси.

9 x 10.66 лв.

 

SOLAR BROTHER - COOKUP XL POT

ТЕНДЖЕРА ОТ ЕМАЙЛИРАНА СТОМАНА С КАПАК


Соларното готвене става все по-популярно. То представлява метод на готвене, който използва слънчевата енергия за приготвянето на храна. Това става с помощта на специални слънчеви печки и фурни, които концентрират слънчевата радиация в определена точка с помощта на светлоотразителни повърхности. Това може да бъде много полезно, когато сте в планината например и нямате достъп до електричество. За целта обаче ви трябва и подходящ съд за готвене. 

Solar Brother Cookup XL Pot е качествена и универсална тенджера за соларно готвене, която ще ви позволи да приготвяте разнообразни и вкусни ястия с помощта на слънчевата енергия.

Съдът е изработен от емайлирана стомана, която е изключително здрав и издръжлив на високи температури материал. Той не се деформира, корозира или окислява при употреба. Капацитетът на съда е 3,5 литра, което е напълно достатъчно за приготвянето на оптимално количество храна. 

Черният цвят на тенджерата спомага за максимално улавяне на слънчевата светлина, което води до по-бързо готвене и равномерно разпределение на топлината.

Cookup XL Pot от Solar Brother има керамично вътрешно покритие, което предотвратява залепването на храната и не поема миризми, като по този начин ви позволява да готвите по-здравословно, с по-малко мазнина и по-вкусно и ароматно.

Тенджерата има и практичен емайлиран стоманен капак, който ще ви предпази от пръските по време на готвене, ще запазва ястието топло за по-дълго, ще можете да задушавате храната по-лесно и да готвите за по-кратко време.

Едно от ключовите предимства на този съд е, че е напълно екологичен и безопасен. Той не изпуска вредни емисии и не изисква използването на гориво или електричество, а използва изобилен и безплатен източник на енергия - слънцето.

Това обаче не означава, че сте ограничени само до този тип готвене, понеже другото основно предимство на тенджерата Cookup XL Pot, е нейната универсалност. При нужда тя може да се използва както за соларно, така и за традиционно готвене на газ, керамични и индукционни котлони и др. Освен това е подходяща за приготвянето на всякакви видове ястия: супи, яхнии, пиле, риба, зеленчуци и т. н. Почистването става бързо и лесно, като може да се мие и в съдомиялна машина.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

• Изработена от качествена емайлирана стомана

• Черен цвят за максимално улавяне на слънчевата светлина

• Керамично вътрешно покритие

• Емайлиран стоманен капак

• Капацитет: 3,5 л

• Размери с капака: 28 см х 28 см х 14 см

• Тегло: 1 кг

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ПОЛЗВАНЕ:

Тенджерата Solar Brother Cookup XL Pot е подходяща за готвене със слънчева енергия и е идеална за употреба в планината, на къмпинг, язовир или плаж.

ОТЛИЧИТЕЛНИ ОСОБЕНОСТИ:

• Практична

• Здрава

• Издръжлива на високи температури

• Равномерно разпределение на топлината

• Предотвратява залепването на храната

• Възможност за готвене с по-малко мазнина

• Не поема миризми

• Не се деформира, корозира и окислява

• Екологична и безопасна за употреба

• За всякакви видове ястия

• Може да се мие в съдомиялна машина

• Може да се използва и за традиционно готвене на газ, керамични котлони, индукция и др.

• Оптимален обем

• Съвместима с различни видове соларни печки, фурни и други уреди


Линк към производител
Цвят по каталог
Black
Размер
28 х 28 х 14 см
Произход
Франция
Цвят
Черен
Гаранция
2 години
Материал
Стомана/Керамично покритие
Обем, л
3.5
Стената Център
Да
Стената Младост
Да
склад ЖИТНИЦА
Да
Състав
Стомана/Керамично покритие
Продуктов код
CUISSONXL
Вносител
СТЕНАТА 1997 ЕООД
Няма добавени отзиви

В следната категория има още 4 продукта:

Продукта е добавен къ списъка с желани.
Продукта е добавен за сравняване
Съгласие за бисквитки